Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η Ελλάδα καίγεται και στο υπουργικό γελάνε (Photos)

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η Ελλάδα καίγεται και στο υπουργικό γελάνε (Photos)

Δεν είναι μόνο που πρωθυπουργός και υπουργοί νομοθετούν για άσχετα θέματα την ώρα που -κατά τον Μητσοτάκη- «βρισκόμαστε σε πόλεμο με το μέτωπο της φωτιάς» στη Ρόδο και αλλού, αλλά οι εικόνες από το υπουργικό συμβούλιο είναι ενδεικτικές της αναλγησίας και της εκτός τόπου και χρόνου κατάστασης που βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς.

Δεν φτάνει που στη Βουλή συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα «σαν να μην τρέχει τίποτα» να συζητούν για την ψήφο των αποδήμων ενώ στην κυριολεξία καίγεται η χώρα.

Δεν φτάνει που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε τη Δευτέρα στους δέκτες μας με το γνωστό λουδοβίκειο ύφος του να δηλώνει «και πολλά έχουμε» για τα εναέρια μέσα.

Δεν φτάνει που ο ίδιος και υπουργοί όπως ο Βασίλης Κικίλιας επιδίδονται σε λαϊκισμούς και επικοινωνιακά τερτίπια, συγκαλύπτοντας την καταστροφή με τις πλάτες των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 11.00, μαζεύτηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για το υπουργικό συμβούλιο του Ιουλίου. Φαίνεται πως παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα με τις πυρκαγιές και την εκθέτουν διεθνώς, απειλώντας τις ζωές δεκάδων, εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, εκείνοι είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα.

Θαυμάστε εικόνα υπουργικού συμβουλίου την όγδοη ημέρα που οι φλόγες καταστρέφουν τη Ρόδο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter