ΚΥΣΕΑ: Κλείδωσε η προμήθεια των F-35 και των μη επανδρωμένων ελικοπτέρων S100

ΚΥΣΕΑ: Κλείδωσε η προμήθεια των F-35 και των μη επανδρωμένων ελικοπτέρων S100
Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μετά τη σύσκεψη για την ακρίβεια στις τιμές σε ότι αφορά το ρεύμα για το μήνα Ιούλιο και Αύγουστο, συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό και το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κλείδωσε η προμήθεια των F-35 και των S100, των μη επανδρωμένων που διαλειτουργούν με τις φρεγάτες FDI.

Επίσης, έγινε και συζήτηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών από την Πολιτική Προστασία ως τώρα, με τον Μητσοτάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ως τώρα ανταπόκριση του μηχανισμού, με την επισήμανση ότι είμαστε ακόμα στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι την λογική των «πανηγυρισμών» για την διαχείριση των πυρκαγιών είχε εκφράσει ο πρωθυπουργός και στο υπουργικό συμβούλιο (1/7), όπου είχε πει ότι το «κράτος είναι παρών», ενώ μάλιστα είχε ανασύρει το αφήγημα περί της ατομικής ευθύνης, λέγοντας ότι πως η μάχη με τις πυρκαγιές δεν θα κερδηθεί «χωρίς τη συνδρομή των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

Τήρησε τη δέσμευση της στον ΣΥΡΙΖΑ η Μέτσολα – Καταδίκασε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Τα προβλήματα της καθημερινότητας «καταπίνουν» την κυβέρνηση – Διέξοδο ψάχνει ο Μητσοτάκης

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για τηλεφώνημα σε Συρεγγέλα: «Σε αντίθεση με τον Κασσελάκη, ο Μητσοτάκης είχε σιωπήσει για τον βουλευτή Κυριαζίδη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter