Κύρτσος: Βασική «διάκριση» του Τασούλα το θάψιμο των Τεμπών

Κύρτσος: Βασική «διάκριση» του Τασούλα το θάψιμο των Τεμπών

Σε ένα σχόλιο προχώρησε ο Γιώργος Κύρτσος με αφορμή την ορκωμοσία του Κώστα Τασούλα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ψήφους μόνον των Νεοδημοκρατών βουλευτών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του η βασική του «διάκριση» ήταν η συμβολή του στο θάψιμο της υπόθεσης των Τεμπών από τη Βουλή.

Ο ίδιος μιλά για πολιτική και θεσμική υποβάθμιση, συμπληρώνοντας:

«Η προώθησή του στην προεδρία της Δημοκρατίας δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα και εξαγριώνει ένα σημαντικό τμήμα της κοινής γνώμης.»

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Ημέρα πολιτικής και θεσμικής υποβάθμισης, με την ανάληψη προεδρικών καθηκόντων από Τασούλα. Η βασική του «διάκριση» ήταν η συμβολή του στο θάψιμο της υπόθεσης των Τεμπών από τη Βουλή. Η προώθησή του στην προεδρία της Δημοκρατίας δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα και εξαγριώνει ένα σημαντικό τμήμα της κοινής γνώμης.

Διαβάστε επίσης: 

Νέα δημοσκόπηση: «Βαρίδι» για το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης – Η χώρα σε λάθος δρόμο λέει το 80%

LIVE η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα

Ορκωμοσία Τασούλα: Μετά την Κωνσταντοπούλου απέχει και η Ελληνική Λύση από την τελετή

Βάζει πλάτη στον Μητσοτάκη ο Τσακαλώτος παρουσιάζοντας την Καρυστιανού ως εν δυνάμει πολιτικό

Ανασχηματισμός: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακύκλωση προσώπων – Τα σενάρια για μετακινήσεις και επιστροφές

Η Μπακογιάννη απαντά στα πυρά Σαμαρά: Δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφεται κατά της παράταξης (Video)

Προανακριτική Τριαντόπουλου: Αυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής – Με… άγνωστους βουλευτές η ΝΔ

Πολάκης αδειάζει Άδωνη: Τα 52 ασθενοφόρα είναι δική μου παραγγελία και της Δούρου

Documento Newsletter