Κύρτσος: Το μεγαλύτερο φιάσκο με το Ισραήλ που σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα θα μας «έσωζε», είναι στην ενέργεια

Κύρτσος: Το μεγαλύτερο φιάσκο με το Ισραήλ που σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα θα μας «έσωζε», είναι στην ενέργεια

Το μεγαλύτερο φιάσκο με το Ισραήλ που σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα θα μας «έσωζε», είναι στην ενέργεια, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο Γιώργος Κύρτσος.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «η μία κυβέρνηση μετά την άλλη μάς παραμύθιαζε με τον αγωγό φυσικού αερίου East Med που θα μας μετέτρεπε σε..ενεργειακό κόμβο. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον East Med».

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «τώρα έχουμε την ενεργειακή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, ΕΕ, η οποία όμως εξαρτάται από τον αν μπορούμε να προχωρήσουμε ανεξάρτητα από το πως σκέπτεται ο Ερντογάν όχι από τις αγκαλιές με τον Νετανιάχου».

Καταλήγοντας προσθέτει ο Γ. Κύρτσος:

«Το μόνο συγκεκριμένο στα ενεργειακά με Ελλάδα και Ισραήλ ήταν η επίλυση του ενεργειακού του Ισραήλ με το φυσικό αέριο που βρήκε και εκμεταλλεύεται η Εnergean, εταιρία με Έλληνα βασικό μέτοχο!»

Διαβάστε επίσης

Χάος στα ερείπια της Μιανμάρ: Κατεστραμμένοι δρόμοι, γέφυρες και χαλάσματα παντού – Στους 1.644 οι νεκροί

ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνα ψηφίστηκε η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας – Κατά πλειοψηφία το ζήτημα του Οργανωτικού Γραφείου

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι από τα αλισβερίσια της Πολεοδομίας Ρόδου με μηχανικούς – «Αν δεν θέλεις, να πας να γ@@» (Video)

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Κυριακή – Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες

Καθεστώς παρ’ Αρείω Πάγω – Την Κυριακή στο Documento

Documento Newsletter