Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει με θέσεις τους «γόνους» που απομακρύνει

Την «αριστεία» του κομματικού κράτους «με οικογενειοκρατικά χαρακτηριστικά» καυτηριάζει με ανάρτησή του στο «Χ» ο Γιώργος Κύρτσος. Σημειώνει πως διαλύει τη χώρα και παρουσιάζει δύο διαφορετικά παραδείγματα.

Εκείνο του Σπήλιου Λιβανού που απομακρύνθηκε για τις «σακούλες» με μαύρο χρήμα επί Καραμανλή που ανταμείφθηκε με τη θέση του προέδρου σε διυλιστήριο με κρατική συμμετοχή και του Γιάννη Μπρατάκου που αποπέμφθηκε για διαπλεκόμενη πρωτοβουλία του αλλά μεθοδεύεται η επιστροφή του στην προεδρία του ΕΒΕΑ, «για περισσότερη διαπλοκή» όπως αναφέρει.

Και σημειώνει:

«Το θέαμα ενός κομματικού ο οποίος μπαινοβγαίνει στην προεδρία ενός φορέα του ιδιωτικού τομέα συμβολίζει τον οικογενειοκρατικό κομματισμό της.. φιλελεύθερης ΝΔ.
Μητσοτάκης, Λιβανός, Μπρατάκος και οι 3 γόνοι, αλληλοεξυπηρετούνται σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος.»

Διαβάστε επίσης: Γαλάζια ηθική: Ο Μητσοτάκης συναντάται με τον… αποπεμφθέντα Μπρατάκο για να του δώσει το χρίσμα του ΕΒΕΑ

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου

Η «αριστεία» του κομματικού κράτους με οικογενειοκρατικά χαρακτηριστικά,
διαλύει τη χώρα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Ο Λιβανός απομακρύνθηκε από υπουργός γιατί πήρε μέρος σε συζήτηση για τις «σακούλες» με χρήμα που μοίραζε η κυβέρνηση σε πυρόπληκτους και μη,
επί Καραμανλή.
Ανταμείφθηκε με τη θέση του προέδρου στο διυλιστήριο με κρατική συμμετοχή, το οποίο πρόκειται να..αναδιαρθρωθεί μέσω χρηματιστηριακών κινήσεων.
Ο Μπρατάκος αποπέμφθηκε από υφυπουργός για διαπλεκόμενη πρωτοβουλία του
αλλά ο Μητσοτάκης μεθοδεύει τώρα την επιστροφή του στην προεδρία του ΕΒΕΑ για..
περισσότερη διαπλοκή.
Το θέαμα ενός κομματικού ο οποίος μπαινοβγαίνει στην προεδρία ενός φορέα του ιδιωτικού τομέα συμβολίζει τον οικογενειοκρατικό κομματισμό της..φιλελεύθερης ΝΔ.
Μητσοτάκης, Λιβανός, Μπρατάκος και οι 3 γόνοι,
αλληλοεξυπηρετούνται σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος.

 

Διαβάστε επίσης:

Καψόνι διαρκείας σε δύο στελέχη της πυροσβεστικής – Ψιλά γράμματα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η υγεία και τα προσωπικά δεδομένα

Μέτρα – «ασπιρίνες» από τον Μητσοτάκη για την ενεργειακή ακρίβεια ενώ οι τιμές καλπάζουν

Καιρός: «Καμίνι» η χώρα για 48 ώρες – Θα φτάσει τους 43 βαθμούς το θερμόμετρο

Παράνομο εξεταστήριο στο προεδρικό γραφείο του Εξαδάκτυλου – Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη καταπατά νομιμότητα, ηθική και ιατρική δεοντολογία

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: «Τα οικονομικά μας ήταν πάντα διάφανα» – Επανεξετάζονται όλα τα έξοδα

«Έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ από το 2013» – Τι έλεγε η Φώφη Γενημματά για την Άννα Διαμαντοπούλου