Κύρτσος: Μητσοτακικός σουρεαλισμός – Ο πρωθυπουργός προετοιμάζει την αδράνειά του

Τον «μητσοτακικό σουρεαλισμό» καυτηριάζει με ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος, στον απόηχο της επίσκεψης, μετά από μία βδομάδα, του Κυρ. Μητσοτάκη στα καμένα της Αττικής.

Στην ανάρτησή του στο «Χ» ξεκινάει στηλιτεύοντας το βίντεο που δείχνει αστυνομικό να λέει στους πυρόπληκτους, στην Πεντέλη, «θα τα πούμε μετά».

Διαβάστε περισσότερα: Ο Κασσελάκης ζητάει εξηγήσεις για το βίντεο που δείχνει αστυνομικό να απειλεί πολίτες

«Από την περιοχή πέρασε συνοδευόμενος από «αρμόδιους» και ο πρωθυπουργός για να επαναλάβει όσα λέει μετά από κάθε καταστροφή, προετοιμάζοντας με την αδράνειά του, την επανάληψή της. Μητσοτακικός σουρεαλισμός», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΜΑΤ επισκέφθηκαν περιοχές που δοκιμάστηκαν από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική, για να προειδοποιήσουν τους πυρόπληκτους, «θα τα πούμε μετά». Από την περιοχή πέρασε συνοδευόμενος από «αρμόδιους» και ο πρωθυπουργός για να επαναλάβει όσα λέει μετά από κάθε καταστροφή, προετοιμάζοντας με την αδράνειά του, την επανάληψή της. Μητσοτακικός σουρεαλισμός.

 

 

Σε άλλο ποστ του τονίζει: «Διάβασα με προσοχή τα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Αττική. Το βασικό είναι ένα είδος ιδιωτικοποιημένης διαχείρισης των δασών. Το μέτρο αυτό λειτουργεί και σαν κίνητρο για μεγαλύτερη καταστροφή. Όσα περισσότερα καούν τόσο ευκολότερη η είσοδος ιδιωτών στο «παιχνίδι». Κυβέρνηση μηδενικής κοινωνικής υπευθυνότητας!».