Κύρτσος: Με Μητσοτάκη η εργασία έχει γίνει μορφή οικονομικής τιμωρίας

Κύρτσος: Με Μητσοτάκη η εργασία έχει γίνει μορφή οικονομικής τιμωρίας

Την έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη μείωση πραγματικού εισοδήματος από εργασία από όλες τις χώρες της ΕΕ την περίοδο 2019-2023 με ποσοστό -8,3%, σχολιάζει σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Γιώργος Κύρτσος.

Διαβάστε επίσης: Διαλύει τον μύθο Μητσοτάκη για την οικονομία η έκθεση ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Μείωση 8,3% του πραγματικού εισοδήματος από εργασία

Η έκθεση που είναι αποκαλυπτική της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Ελλάδα όχι απλώς δεν συγκλίνει με την ΕΕ-27 σε όρους κοινωνικής βιωσιμότητας, αλλά αποκλίνει ταχύτατα και από τις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες και από τις περιφερειακές χώρες, που αναπτύχθηκαν την ίδια περίοδο ραγδαία.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος μιλά για «στοιχεία σοκ» σημειώνοντας πως με την κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτελείται μείωση του πραγματικού εισοδήματος για να συμπληρώσει: «Με Μητσοτάκη η εργασία έχει γίνει μορφή οικονομικής τιμωρίας για όσους δεν μπορούν να βρουν άλλη λύση!»

Ολόκληρη η έκθεση της ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Στοιχεία σοκ στην έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ-27 στη μείωση του πραγματικού εισοδήματος από εργασία την περίοδο 2019-23. Με Μητσοτάκη η εργασία έχει γίνει μορφή οικονομικής τιμωρίας για όσους δεν μπορούν να βρούν άλλη λύση!

 

Διαβάστε επίσης:

Ανεβάζει τα αντιπολιτευτικά ντεσιμπέλ ο ΣΥΡΙΖΑ – Στήνει στον τοίχο τη ΝΔ με αλλεπάλληλες φιλολαϊκές προτάσεις νόμου

Απόστολος Λύτρας: Οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα – Υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του

Κύρτσος: Αυτός είναι ο Μητσοτάκης!

Κακοποίησε τον γιο του, τον άφησαν ελεύθερο: Πατέρας ασελγούσε στο 8χρονο παιδί του, αλλά του επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικοί όροι

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας, μελτέμια και ξηρασία – Επικίνδυνο κοκτέιλ για φωτιές

Νέες ταινίες: Παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς στη συγκλονιστική «Μνήμη»

Πιερία: 59χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter