Κυρανάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης» – Για «προβοκατόρικες δηλώσεις» μιλάει η Χαριλάου Τρικούπη

Κυρανάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης» – Για «προβοκατόρικες δηλώσεις» μιλάει η Χαριλάου Τρικούπη
EUROKINISSI

Την οργή του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Σκάι είπε ότι στη ΝΔ «προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης» πρόεδρος στο τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή.

Η συγκεκριμένη απάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξόργισε την Χαριλάου Τρικούπη, η οποία μέσα από ανακοίνωση κάνει λόγο για «προβοκατόρικες δηλώσεις», συμπληρώνοντας ότι «ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

«Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης προς Σαμαρά: «Η Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι δεξιά» – Φόβος για συγκρίσεις της Γαλλίας με την Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Για την αύξηση στην τιμή του καφέ φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου!

Καπνισάκης: Να ζητήσει συγγνώμη ο Καρανικόλας για τα ψέματα κατά Κασσελάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter