Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια που δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους

Στη φυλακή οδηγούνται τα δύο αδέρφια που δολοφόνησαν τον ξάδερφο τους επειδή όπως υποστήριξαν τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν μικροί, το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, η Ανακρίτρια Ανηλίκων και ο Εισαγγελέας, αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση των δύο αδελφών που ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν θανάσιμα τον 28χρονο ξάφελφό τους, μετά τις απολογίες τους για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία.

Τα δύο αδέρφια, 17 και 19 χρονών, που είχαν ομολογήσει την πράξη τους ενώπιον της δικαιοσύνης, ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να «ξυπνήσουν» μνήμες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια ήταν 4 και 6 χρονών όταν δέχθηκαν – όπως ισχυρίζονται – σεξουαλική κακοποίηση από τον ξάδερφό τους, ο οποίος ήταν τότε 16 χρονών.

Οι δύο κατηγορούμενοι ξεκίνησαν τις απολογίες τους στην δικαστική λειτουργό μετά την 1 το μεσημέρι, καθώς νωρίτερα στην ανακρίτρια κατέθεσαν οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς και άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής και Σαμαράς προκαλούν ξανά ταραχή στο Μαξίμου – Νέα κοινή εμφάνιση μετά το «άκυρο» στο γαλάζιο πάρτι

«Εγκληματική οργάνωση» στην Κέρκυρα αλά Χαλκίδα – Συλλήψεις εφοριακών και λογιστή

Η ΓΣΕΕ κάνει ψηφιακές… πλάτες στην κυβέρνηση

Μεγάλη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο – Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming

«Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ – Ξεφτιλιστήκαμε»: Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

Η Μενδώνη μύγα στο σπαθί της δεν σηκώνει…

Οι ηγέτες που εξόντωσε το Ισραήλ – Ποια είναι τα 25 ανώτατα στελέχη του «άξονα της αντίστασης» που έχει καταφέρει να δολοφονήσει

Ετικέτες