Κύπελλο Ελλάδας: Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ να διευθύνει την ρεβάνς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Τετάρτη 9/2 στις 20:00 στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Σουηδός είχε οριστεί και στο πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά αντικαταστάθηκε διότι προσβλήθηκε από κορονοϊό. Ο διαιτητής είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA και στο παρελθόν έχει διευθύνει Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τους αγώνες ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0 (2015), ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2 (2019) και Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 (2017). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κούλουμ, Φρέντρικ Κλίβερ, 4ος ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ιταλός Ντανιέλε Τσίφι, Κωσταράς.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (9/2, 18:00) ορίστηκε ο Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Παπαδάκη, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Κουτσιαύτης, Λ.Δημητριάδης.

Το Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός (9/2, 16:00) θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο, Σακκά, 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ευαγγέλου, Ελένη Αντωνίου.