Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αρης νίκησε εκτός τον Λεβαδειακό (2-1) και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αρης νίκησε εκτός τον Λεβαδειακό (2-1) και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «8»

Ο Αρης επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-1 και απέκτησε το πάνω χέρι για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσιριγώτη στο 40’, μετά από ασίστ του Βήχου, ενώ ο Αρης ισοφάρισε στο 52’ με σουτ του Ιτούρμπε. Το 1-1 προήλθε από λάθος του διαιτητή, ο οποίος σφύριξε έμμεσο φάουλ το οποίο δεν ήταν και το αξιοποίησε ο Παραγουανός επιθετικός.

Ο Αρης πήρε τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα στο 63’. «Ηταν ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή. Μπορώ να πω ότι ήμασταν… σκουριασμένοι όπως λέμε και στην Αγγλία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Ιτούρμπε, σκόραρε και τα πράγματα έγιναν καλύτερα για μας», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Αλαν Πάρντιου, ο οποίος κρατάει μικρό καλάθι για την πρόκριση: «Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να πω ότι τελείωσε. Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πέρσι με την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό δεχθήκαμε δύο γκολ ως το 10′, οπότε έχει δρόμο ακόμα…».

Ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νίκα, Φαμπιάνο, Εμπακατά.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης (78’ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64’ Λούα Λούα), Βρακάς (66’ Γιαννιώτας), Τσιριγώτης (64’ Μουτίνιο), Δούμτσιος (78’ Πέτρε).

Άρης (Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (73’ Μαζικού), Νταμπό, Ματέο Γκαρθία, Ροντρίγκες (46’ Ιτουρμπε), Καμάτσο, Πάλμα (82’ Μαρμαρίδης), Γκρέι (78’ Ντουκουρέ).

**Στο πρώτο ματς της ημέρας ο Πανσερραϊκός επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στους «8» του κυπέλλου. Τα γκολ πέτυχαν: 11’ Κανίς, 51’ Κατσαντώνης, 79’ Σοφιανός

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68’ Δημητρίου, 71΄Παντεκίδης), Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (68΄Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (74΄Στίνα), Κανίς (58΄Μούργος) Κατσαντώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85΄Σαμπανίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter