Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες ο Αρης πέρασε στους «8» (1-0 τον Λεβαδειακό)

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες ο Αρης πέρασε στους «8» (1-0 τον Λεβαδειακό)

Ο Αρης νίκησε στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» με 1-0 τον Λεβαδειακό (είχε νικήσει και 2-1 στη Λιβαδειά) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ή τον Ολυμπιακό (παίζουν αργότερα). Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί σε Περιστέρι ή Ν. Φάληρο (17-19/1) και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη (24-26/1).

Ο Αρης κυριάρχησε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να μη μπορεί να απειλήσει καθόλου στο 90λεπτο, καθώς είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα. Ο Αρης προηγήθηκε στο σκορ στο 35’ με πέναλτι του Μαντσίνι (χέρι του Τζημόπουλου σε σέντρα του Νταμπό) και έχασε ευκαιρίες με τους Μαντσίνι, Νταμπό και Μανού Γκαρθία για μεγαλύτερο σκορ.

Στο β’ μέρος ο Ματέο Γκαρσία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία (48’) και ο Μανού Γκαρθία σημάδεψε το δοκάρι του Λεβαδειακού στο 50’. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός ήταν εντελώς ακίνδυνος παρά τις αλλαγές που έκανε ο Βέλιτς για να βγάλει την ομάδα του πιο μπροστά. Στο 75’ δεύτερο δοκάρι για τον Αρη σε κεραυνό του Καμάτσο εκτός περιοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτη φορά με τον Τζημόπουλο στο 76’.

Ο διαιτητής Τσέτσιλας «κιτρίνισε» τους Τορό, Ντουκουρέ, Παναγιώτου, Ετέμπο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπαγκατά), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Ντουκουρέ), Ετέμπο (86’ Μαζικού), Γκαρσία, Γκαρθία Μαντσίνι (70’ Ιτούρμπε), Καμάτσο (77’ Καμαρά).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (56’ Βρακάς), Τσάπρας, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μπάχανακ, Νίκας (46’ Συμελίδης), Μεχία (77’ Νταμπό), Μουτίνιο (46’ Λούα Λούα), Τορό, Τσιριγώτης (46’ Δούμτσιος).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter