Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολη πρόκριση ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Λεβαδειακό

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολη πρόκριση ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 2-0 τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ανέτρεψε την ήττα του με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Πολύ καλοί στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ με τον Τικίνιο στο 24′ και στο 43′ κι έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Λιάγκα στο 30′.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Έχασε πάντως ευκαιρίες και για 3ο γκολ χωρίς πάντως να απειληθεί από τους φιλοξενούμενους, οι οοολιιι πέτυχαν γκολ στο 92′ με τον Μυτίδη αλλά ακυρλωθηκε σωστα ως οφσάιντ.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χάμοντ, Νίλι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα (83′ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης (83′ Εμβιλά), Μ. Καμαρά (87′ Σουρλής), Βρουσάι, Βαλμπουενά (62′ Α Καμαρά) Ονιεκούρου (62′ Ροντρίγκες), Τικίνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολη πρόκριση ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΛεβαδειακόΣτογιάνοβιτς, Βήχος, Νίκας (71′ Μουτίνιο) Τσάπρας, Νίλι (82′ Αλμπάνης), Πολέτο (82′ Μυτίδης), Μεχία, Βρακάς, Λιάγκας, Δούμτσιος (63′ Λινάρδος), Χάμοντ (63′ Τζημόπουλος).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter