Κύπελλο Ελλάδας: Εκπληξη από την Κηφισιά που απέκλεισε τον ΟΦΗ (1-0)

Η Κηφισιά δημιούργησε τη 2η μεγάλη έκπληξη στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (χθες η Καλαμάτα απέκλεισε τον Παναιτωλικό) καθώς απέκλεισε σήμερα (20/10) στη Καισαριανή τον ΟΦΗ με 1-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κουϊρουκίδης στο 64’ μετά την ωραίο συνδυασμό των Τετέι, Νοικοκυράκη. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ ενώ ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε αγνώριστος. Μάλιστα είχε και νέες απώλειες λόγω τραυματισμών καθώς έχασε και τους Γιαννούλη, Μεγιάδο, Ντιουσέ, με αποτέλεσμα από το 82ο λεπτό να παίζει με 10 παίκτες.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Αντουάν, Νοικοκυράκης, Πέιος, Παπασάββας, Πρίτσας (78’ Γκίνη), Τετέι, Κουϊρουκίδης (75’ Καλλέργης).

ΟΦΗ: Στίβενς, Βούρος, Γιαννούλης (34’ Διαμαντής), Πασαλίδης (66’ Μπαλογιάννης), Λάρσον, Θοράρινσον (66’ Τζου), Ντιουσέ, Μεγιάδο (59’ Περέα), Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Προκρίθηκαν ακόμη: ο Αγιος Νικόλαος που νίκησε 2-0 τον Αλμυρό Γαζίου, Ο Απόλλων παραλιμνίου που συνέτριψε εκτός έδρας τον Ιωνικός Διαβατών με 4-0 και ο Απόλλων Πόντου που νίκησε στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό με 3-1.