Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2 – Πρόκριση στους «8» για τους «ερυθρόλευκους»

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2 – Πρόκριση στους «8» για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το 2-2 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με τη νίκη του 4-1 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον Άρη με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Καραϊσκάκη» την επόμενη εβδομάδα (17-19/1) και τη ρεβάνς να γίνεται 24-26/1 στο «Κλ. Βικελίδης».

Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Πειραιώτες. Από βαθιά μπαλιά του Οικονομίδη ο Τζοβάρας ξέφυγε στο σπριντ από  Ανδρούτσο και Σισέ, πλάσαρε ιδανικά τον Τζολάκη και άνοιξε το σκορ.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Ανέλαβε την πρωτοβουλία και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη, αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα αφού ο Γιαννιώτης είχε κατεβάσει τα ρολά. Στο 13’ από μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Μασούρας τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έδιωξε σε κόρνερ, όπως έκανε και στο 15’ στο σουτ του Κασάμι. Στο 34’ ο Κασάμι βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά γιατί ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Στο 36’ ο Μασούρας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και στο 38’ η πίεση του Ολυμπιακού καρποφόρησε. Από γύρισμα του Γκάρι, ο Γιαννιώτης απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Σισέ που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1-1). Στο 43’ ο Γιαννιώτης έδιωξε σωτήρια το σουτ (και πάλι) του Μασούρα και στο 45’ από ωραία μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Μαρσέλο με εναέριο βολ-πλανέ από πλάγια θέση έφερε τούμπα το ματς κι έδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» (1-2). Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Μαρσέλο στα δύο ματς με τον Ατρόμητο και μάλιστα το πανηγύρισε α λα Ρονάλντο!

Στο 2ο ημίχρονο ο Ατρόμητος αιφνιδίασε εκ νέου τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και στο πρώτο ημίχρονο. Στο 51’ ο Κωτσιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια 92-2). Ακολούθως ο Μασούρας συνέχισε να χάνε ευκαιρίες με τον Γιαννιώτη να σώσει και πάλι το πλασέ του αντιπάλου του στο 58’. Μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Τζοβάρας έβγαλε το ματς χωρίς κίτρινες κάρτες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Πομώνης (71’ Κεσχρίντα), Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου (71’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Φριτζόνσον (71’ Ερλινγκμαρκ), Τζοβάρας, Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ), Κωτσόπουλος, Τζαβίδας (78’ Κιάρτανσον).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μαρσέλο, Σισέ, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Σαμασέκου, Κασάμι, Γκ, Ροντρίγκες (71’ Βρουσάι), Μασούρας (71’ Ουί Τζο), Ελ Αραμπί (78’ Βαλμπουενά).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter