Κυνικός Τραμπ: Η Γάζα θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη από το Μονακό

Κυνικός Τραμπ: Η Γάζα θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη από το Μονακό

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι η Λωρίδα της Γάζας, έχει τις δυνατότητες να γίνει «ακόμα καλύτερη από το Μονακό» όταν ανοικοδομηθεί.

«Θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο μέρος, με τις καιρικές συνθήκες που έχει, το νερό, τα πάντα, το κλίμα θα μπορούσε να είναι υπέροχο», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε κατά την πρώτη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

«Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη από το Μονακό», ένα πλούσιο πριγκιπάτο στην Κυανή Ακτή, πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση στον θύλακα ή στους περίπου 42.000 νεκρούς Παλαιστινίους. «Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα στη Μέση Ανατολή. Ο καιρός, τα νερά, το κλίμα.», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι έχει «βρεθεί εκεί», ενώ ισχυρίστηκε ότι «οι ντόπιοι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκαν τη θέα στη θάλασσα».

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν κατά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ με τους περίπου 1.200 νεκρούς, που έδωσε την αφορμή στον Μπενιαμίν Νετανιάχου να προχωρήσει στο ανελέητο σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας και στη συνέχεια να εισβάλει στον Λίβανο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter