Κυκλάδες: Στον «χορό» των Ρίχτερ για μία ακόμη ημέρα – Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ (Photos)

Κυκλάδες: Στον «χορό» των Ρίχτερ για μία ακόμη ημέρα – Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ (Photos)

Συνεχίζεται για ακόμη ένα 24ωρο η σεισμική ακολουθία στις Κυκλάδες, δημιουργώντας ανησυχία στους κατοίκους της Σαντορίνης, της Αμοργού και των υπόλοιπων νησιών λόγω των απανωτών σεισμών έντασης από 3 έως 4,9 Ρίχτερ που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες.

Στις 08:09 το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Νωρίτερα, στις 04:46 τα ξημερώματα της Τρίτης σημειώθηκε ένας ακόμη ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,9 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή που τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση της σεισμικής δραστηριότητας.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας συνεχίστηκε η μαζική αναχώρηση πολιτών από τη Σαντορίνη. Οι εικόνες από το λιμάνι είναι ενδεικτικές.

Κλειστά σχολεία σήμερα

Στα νησιά που σημειώνεται έντονη σεισμική δραστηριότητα, τη Σαντορίνη, την Ανάφη, την Ίο και την Αμοργό, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και  την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Επίσης, με αποφάσεις των οικείων Δήμων, ανεστάλη η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων για την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, σε Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Σίφνο, Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Ηρακλειά, Δονούσα.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά (LIVE)

Πρόταση δυσπιστίας στον ορίζοντα – Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης

Αντιπολίτευση… κολοκυθιάς

Ετικέτες

Documento Newsletter