Κυβερνητική ανευθυνότητα

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ανεύθυνη πορεία που έχει χαράξει από τον Ιούλιο του 2019 που κέρδισε τις εκλογές με fake υποσχέσεις.

Ακόμα και η περσινή τραγωδία του καλοκαιριού που ανεύθυνα άνοιξε τον τουρισμό, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να ισορροπήσει την κατηφόρα της οικονομίας δεν την έκανε να λαμβάνει συνετότερες αποφάσεις.

Ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για τον τουρισμό προανήγγειλε χθες, την ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού κτύπησαν και πάλι κόκκινο, το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου κάνοντας ακριβώς το ίδιο λάθος με πέρυσι.

Από την άλλη οι «σοφοί άριστοι» του Κυριάκου προσανατολίζονται σε ακόμα ένα πείραμα με τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας.

Παρά το ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφει η Αττική και τα γεμάτα νοσοκομεία από τις συνεχόμενες εισαγωγές ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης όσον αφορά την σταδιακή άρση των μέτρων και το άνοιγμα της αγοράς μιας και η οικονομία εκπέμπει SOS.

Με τους επιχειρηματίες να μην αντέχουν πια τα απανωτά lockdown, κυρίως στον τομέα της εστίασης που βρίσκεται για πέμπτο μήνα κλειστή, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να επαναλειτουργήσουν η αγορά και το λιανεμπόριο.

Όλα τα πειράματα στο βωμό της επικοινωνίας και της κυβερνητικής προπαγάνδας, για να φτάσουμε στις 25 Μαρτίου όπου θέλει να κάνει ο μεγαλομανής Κυριάκος παρέλαση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης «εντυπωσιάζοντας» τους επίσημους καλεσμένους του.

Πιο ανεύθυνος πρωθυπουργός δύσκολα θα ξανακυβερνήσει αυτή τη χώρα. Χωρίς να υπολογίζει τίποτα, καταστρέφει την υγεία της κοινωνίας ταυτόχρονα με την οικονομία της χώρας.

Οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό και για να περιορίσει τις αντιδράσεις επιστρατεύει την αστυνομική βία και τους πραιτοριανούς του Χρυσοχοΐδη.

Η ελληνική κοινωνία όμως βράζει και το απέδειξε και η μεγαλειώδης συγκέντρωση χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Κάτι που αποδεικνύει ότι κάτι πολύ καλό συντελείται σε αυτή τη χώρα.

documentonews.gr