Κωνσταντόπουλος: Χαιρετίζουμε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Κατσιφάρα

Κωνσταντόπουλος: Χαιρετίζουμε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Κατσιφάρα

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8», χαιρέτισε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα.

Συνθήκες συναίνεσης και συνεννόησης – τουλάχιστον σε αυτοδιοικητικό επίπεδο – φαίνεται πως συντελούνται στον προοδευτικό χώρο, με στελέχη της Κεντροαριστεράς να κάνουν λόγο για ανάγκη πολιτικής συμπόρευσης χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΔΗΣΥ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δήλωσε πρόσφατα:

«Οποιοσδήποτε στηρίζει την προοδευτική μας πρόταση για τον κ. Κατσιφάρα, χαιρετίζουμε την στήριξή του. Είναι πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Και μόνο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιολογεί ως επιτυχημένο περιφερειάρχη και ζητά από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι σημαντικό».

Και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάμε ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να σταματήσουμε να τους πετροβολάμε. Η Κεντροαριστερά πρέπει να εκφραστεί επί του συνόλου. Αν μπούμε σε διαδικασία αποκλεισμών δεν οδηγείται πουθενά η πρότασή μας, θα είναι μία πρόταση κουτσουρεμένη. Γι’ αυτό είπα πως πρέπει να πάμε χωρίς αποκλεισμούς, μιζέριες και μεμψιμοιρίες». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter