Κρήτη: Την Τρίτη απολογούνται ο πατριός και η μητέρα που κατηγορούνται για κακοποίηση της 13χρονης

Κρήτη: Την Τρίτη απολογούνται ο πατριός και η μητέρα που κατηγορούνται για κακοποίηση της 13χρονης

Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη (10/9) πήραν ο 25χρονος πατριός και η μητέρα της 13χρονης που κατηγορούνται, όπως έγινε γνωστό για την Κυριακή (8/9), για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive.gr, σε βάρος του 25χρονου από τη Συρία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Κακουργηματική είναι και η δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε στη μητέρα της 13χρονης.

Υπενθυμίζεται ότi η 13χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Πέμπτης (5/9) και πως όταν αποκάλυψε στη μητέρα της το φρικιαστικό περιστατικό, εκείνη την απείλησε και τη χτύπησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ένα ιδιαίτερα νοσηρό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσαν τόσο η 13χρονη όσο και τα δύο μικρότερα αδέρφια της, τα οποία μεταφέρθηκαν προσωρινά σε συγγενικά σπίτια.

Διαβάστε επίσης

Με την πλάτη στον τοίχο – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

ΣΥΡΙΖΑ: Η πιο κρίσιμη μέρα …μέχρι την επόμενη – Το σημάδι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να περάσει η μομφή κατά Κασσελάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το σύνδρομο του πάπα

O Χρυσός Λέοντας στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Καρυστιανού για το εγκλημα στα Τεμπη: Όσα αποκαλύπτονται ειναι αλήθεια – Γιατι κάηκε το παιδι μου κ. Μητσοτάκη;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter