Κρήτη: Σοκαριστικό ατύχημα με μητέρα και δύο παιδιά που έπεσαν σε γκρεμό 250 μέτρων και σώθηκαν (Video)

Κρήτη: Σοκαριστικό ατύχημα με μητέρα και δύο παιδιά που έπεσαν σε γκρεμό 250 μέτρων και σώθηκαν (Video)

Ενα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Κρήτη, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γκρεμό 150 μέτρων.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα και δύο κοριτσάκια ηλικίας 2 και 11 ετών έγινε σμπαράλια, ωστόσο όλοι σώθηκαν καθώς φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ το μικρό κοριτσάκι βρισκόταν στο ειδικό παιδικό καθισματάκι του. Να σημειωθεί ότι στον δρόμο δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Η μητέρα «σκαρφάλωσε» από τον γκρεμό και ανέβηκε στην κορυφή ώστε να ζητήσει βοήθεια.

«Η κόρη μου θα πήγαινε την μεγάλη κόρη στο κολυμβητήριο. Έφυγε από χωριό, με ειδοποίησε και μου είπε ‘μαμά, τράκαρα’. Νόμιζα ότι τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο. Με κάλεσε με ξένο νούμερο. Όταν ήρθα είδα πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, πανικός κόσμου. Έτρεξα, τα παιδιά μου ήταν μέσα στο ασθενοφόρο. Μου είπε η κόρη μου ότι το αμάξι της έφυγε, προσπάθησε να το επαναφέρει, δεν τα κατάφερε», είπε η μητέρα της οδηγού στο MEGA.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο για απεγκλωβισμό των επιβατών, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη μητέρα με τα δύο παιδιά της, τους μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Φυλακές Κορυδαλλού: Πώς προσπάθησε να αποδράσει ο κρατούμενος – Οι δύο κλειστές σκοπιές και το εξώδικο στον Χρυσοχοΐδη

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας «Θα αφήνατε το πανηγύρι στη μέση;» – Χόρευαν «δώσε μου φωτιά» ενώ η πυρκαγιά έκαιγε το βουνό

Λασίθι: Νεκρός από πυροβολισμό στο Οροπέδιο Καθαρού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter