Κρήτη: Περίεργο εργατικό ατύχημα στον ΒΟΑΚ Ρεθύμνου

Κρήτη: Περίεργο εργατικό ατύχημα στον ΒΟΑΚ Ρεθύμνου

Ένας 22χρονος αλλοδαπός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες, Τρίτη 13 Αυγούστου, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Πρίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας είχε μεταβεί στο εργοτάξιο αναζητώντας εργασία. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ένα ογκώδες αντικείμενο κατέρρευσε πάνω του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο 22χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παραμένει υπό στενή παρακολούθηση.

«Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα συνέβη σε εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Πρίνο, με θύμα έναν 22χρονο με καταγωγή από την Ινδία, ο οποίος πήγε να ζητήσει δουλειά και τελικά κατέληξε στη ΜΕΘ Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν κάτω από “αδιευκρίνιστες συνθήκες” έπεσε πάνω του ογκώδες βαρύ αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά» αναφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Επίσης καλεί το Τεχνικό τμήμα του ΣΕΠΕ να διερευνήσει το παραπάνω συμβάν για να έρθει στο φως το τι ακριβώς συνέβη στο προαναφερθέν εργοτάξιο.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς ρεύμα Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος: Αποκαθίσταται σταδιακά λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Μία εβδομάδα μετά τη φωτιά και αφού τελείωσε τις διακοπές του ο Μητσοτάκης θα πάει στην Πεντέλη

ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβέρνηση-δημόσιος κίνδυνος, διαπρέπει μόνο στην προπαγάνδα και τη συγκάλυψη των ευθυνών της»

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις σκηνές χάους – ΙΧ έμεινε μετέωρο, επιβάτες έτρεχαν να επιβιβαστούν (Video)

Θα προσλάβει ο ΑΝΤ1 τον… «519c» Κωνσταντίνο Φλώρο;

Απίστευτο νομικό τέχνασμα: Η Disney απορρίπτει την αγωγή χήρου για τον θάνατο της συζύγου του σε θεματικό πάρκο – Τα ψιλά γράμματα στην πλατφόρμα Disney+

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter