Κρήτη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε κτηνοτρόφο που πυροβόλησε σε γλέντι

Κρήτη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε κτηνοτρόφο που πυροβόλησε σε γλέντι

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε βάρος 51χρονου κτηνοτρόφου που φέρεται έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μέσα σε χώρο γλεντιού και έξω από αυτόν.

Το περιστατικό έγινε στην διάρκεια κρητικού γλεντιού στον οικισμό Κεφαλοβρύσι, του Δήμου Βιάννου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr.

Yπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, που παραμένει ασύλληπτος, δεν πυροβόλησε μόνο στον αέρα, αλλά και προς το μέρος συγκεκριμένου ατόμου, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Σε βάρος του ασκήθηκαν επίσης διώξεις και για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πληροφοφίες αναφέρουν ότι η αντίδραση των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση ήταν τόσο έντονη, που κάποιοι ξυλοκόπησαν τον 51χρονο, σε σημείο να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Μάλιστα οι πληροφορίες που έφτασαν στις διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι αναγκάστηκε να δώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθεί αυτή η βοήθεια.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί 3 άτομα που ήταν μαζί με τον 51χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Εξοργιστικό! Άφησαν πυροσβέστες χωρίς πόσιμο νερό σε πυρκαγιά και με καύσωνα

Ρέθυμνο: Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό για εφημερίες στο Νοσοκομείο!

Ηράκλειο: Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του Ελληνοκαναδού ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter