Κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή

Συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επικυρώσει μια σειρά από εξαιρετικά κρίσιμες αποφάσεις στον δρόμο προς την εθνική κάλπη στις 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Κ.Ε. αναμένεται να σφραγίσουν τις λίστες πανελλαδικά των υποψηφίων του κόμματος με δεδομένο ότι οι τοπικές οργανώσεις έχουν στείλει ή θα στείλουν μέχρι σήμερα το βράδυ τις δικές τους προτάσεις. Το σίγουρο έως τώρα είναι ότι στις λίστες θα βρίσκονται όλοι οι νυν βουλευτές και υπουργοί του κόμματος εκτός κι αν κάποιος θελήσει να μείνει ο ίδιος εκτός όπως για παράδειγμα ο κ. Χουλιαράκης ενώ η εντολή προς τις τοπικές οργανώσεις από τα κεντρικά είναι στις προτάσεις τους να υπάρχει και ένα ποσοστό, έως 30%, μελών προσερχόμενων από τη ΔΗΜΑΡ και την «Προοδευτική Συμμαχία».

Τα παραπάνω θέματα συζητήθηκαν το πρωί στον άτυπο πρωινό καφέ που έχει συσταθεί ενώ η σχετική συζήτηση συνεχίζεται και το απόγευμα. Επίσης, στην Κ.Ε. αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του προσώπου που θα αναλάβει την εκπροσώπηση Τύπου την προεκλογική περίοδο και το οποίο όπως είναι φυσικό θα είναι υποψήφιο-α στο Επικρατείας του κόμματος σε εκλόγιμη θέση. Το θέμα ωστόσο δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση και το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.    

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter