Κράτει όλα

Κράτει όλα

Το κατάφερε και αυτό η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους εργοστάσια και επιχειρήσεις λόγω του πανάκριβου φυσικού αερίου.

Εχουν βέβαια ήδη προλάβει να «αναστείλουν» τη δραστηριότητά τους χιλιάδες οικογένειες στη χώρα, καθώς οι προϋπολογισμοί τους δεν φτάνουν για να διεκπεραιωθούν οι καθημερινές τους ανάγκες.

Η χώρα σταματάει να δουλεύει και οι αρμόδιοι υπουργοί του ανέμελου Κυριάκου προσεύχονται. Σαν τους ινδιάνους που προσεύχονταν για να βρέξει.

Σε τέτοια κατάσταση έφεραν τη χώρα οι «άριστοι» του Μητσοτάκη, με τις εγκληματικές, όπως αποδείχτηκε, αποφάσεις τους να κλείσουν σε μια ημέρα τα λιγνιτικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και να εξαρτάται η παραγωγή μόνο από το φυσικό αέριο.

Το ότι θα υπήρχε ελληνική κυβέρνηση η οποία θα κατάφερνε να στείλει στον γκρεμό με μια κίνηση επιχειρήσεις και νοικοκυριά κανένας δεν θα μπορούσε να το φανταστεί.

Τώρα πλέον ακυβέρνητο καράβι η οικονομία πλέει με πληθωρισμό πάνω από 7%, εκρηκτική ενεργειακή ακρίβεια, ελλείμματα στο κόκκινο, προϋπολογισμό εκτός ελέγχου, έξω από τις αγορές εν μέσω παγκόσμιας κρίσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, κατευθείαν πάνω στα βράχια, δηλαδή στη χρεοκοπία.

Και τα «αστέρια» του Κυριάκου προσεύχονται.

Εχουν πραγματοποιήσει και άλλα εγκλήματα στην οικονομία οι «μεγάλοι» οικονομολόγοι του Μαξίμου. Εκλεισαν τη ΛΑΡΚΟ όταν οι τιμές του νικελίου μέσα σε λίγες ημέρες πολλαπλασιάστηκαν, με το Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου να αναγκάζεται να διακόψει τις συναλλαγές λόγω της εκρηκτικής ανόδου της τιμής ανά τόνο.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι όσο υπάρχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου το αλεξίπτωτο για να περιοριστεί ή να σταματήσει η πτώση δεν πρόκειται να ανοίξει.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter