Κουρτζίδης: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τον «γαλάζιο» πολιτευτή που ασελγούσε στην 11χρονη κόρη του

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, έπειτα από την αποκάλυψη του Documento σχετικά με την «ομερτά» για τον «γαλάζιο» πολιτευτή και συνεργάτη του κ. Σκυλακάκη, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

Διαβάστε επίσης: «Ομερτά» για τον ευυπόληπτο βιαστή της 11χρονης κόρης του

Ο ίδιος με ανάρτησή του, σημειώνει ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος «όφειλε ήδη να είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως» και τον καλεί να το πράξει άμεσα, διαφορετικά «θα υπάρξει επίσημη μηνυτήρια αναφορά από πλευράς μου για παραδικαστικό ΝΔ/Μητσοτάκη» σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ως πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ζητώ άμεσα πειστικές εξηγήσεις από την κυβέρνηση και ειδικά από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Τσιάρα και πολύ περισσότερο από τη Δικαιοσύνη και τον εισαγγελέα ΑΠ κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος ασφαλώς και όφειλε ήδη να είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως! Ας το πράξει έστω και τώρα! Κι όταν λέμε άμεσα εννοούμε ΑΜΕΣΑ! Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει επίσημη μηνυτήρια αναφορά από πλευράς μου για παραδικαστικό ΝΔ/Μητσοτάκη!

Η Ελληνική Ανατροπή έχει δεσμευθεί ότι θα συγκρουστεί μετωπικά με το επιτελικό παρακράτος που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, για το σκάνδαλο των υποκλοπών κατατέθηκε στις 14 Σετεμβρίου 2022 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.»

­