Κορωπί: Τον κάρφωσε στο μάτι πριν την επίθεση στο λεωφορείο – Έψαχνε τον «μανάβη» (Video)

Κορωπί: Τον κάρφωσε στο μάτι πριν την επίθεση στο λεωφορείο – Έψαχνε τον «μανάβη» (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον άνδρα που τραυμάτισε με κατσαβίδι τρία άτομα στο Κορωπί. Συγκεκριμένα, πριν την επίθεση μέσα στο λεωφορείο και στο ΑΤ Κορωπίου, ο 51χρονος δράστης είχε προσεγγίσει ένα ζευγάρι σε στάση λεωφορείου.

Τότε, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 51χρονος απευθύνθηκε στον άνδρα και τον ρώτησε «αν είναι ο μανάβης», στη συνέχεια του επιτέθηκε με το κατσαβίδι και τον κάρφωσε στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε το μάτι του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Παράλληλα, η σύζυγος του είναι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και δίνει κατάθεση για το συγκεκριμένο περιστατικό. Το περιστατικό έφτασε σε γνώση της αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο δράστης

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 51χρονος δράστης μετά από επίθεση με κατσαβίδι μέσα σε αστικό λεωφορείο και έπειτα στο ΑΤ Κορωπίου. Σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί πότε θα είναι έτοιμος να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ενδεχομένως να ζητηθεί και ψυχιατρική εξέταση με βάση τα όσα έκανε χθες.

Εξιτήριο πήρε και ο διοικητής του ΑΤ Κορωπίου που είχε μεταφερθεί στο 401 ΓΣΝΑ. Τις ακριβείς συνθήκες της επίθεσης διερευνούν οι Αρχές.

Το χρονικό

Λίγες ώρες πριν ο 51χρονος σκορπίσει τον τρόμο με το κατσαβίδι, τόσο μέσα στο λεωφορείο που βρίσκονταν στο Κορωπί, όσο και μέσα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, είχε αφήσει 2 απειλητικά σημειώματα σε ένα μανάβη και έναν ελαιοχρωματιστή περιγράφοντας τα όσα θα έκανε στη συνέχεια.

«Θα δημιουργήσω επεισόδιο στο λεωφορείο και όταν έρθουν οι αστυνομικοί θα τους σκοτώσω για να γίνω ήρωας», έγραφε ο 51χρονος σε ένα από αυτά.

Αν και, όπως φαίνεται, είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του, αυτές αποκαλύφθηκαν αφού τραυμάτισε τον επιβάτη του λεωφορείου στο λαιμό και στο κεφάλι με το κατσαβίδι του και αφού μπούκαρε στο αστυνομικό τμήμα του Κορωπίου, τραυματίζοντας και τους 2 αστυνομικούς.

Μπήκε ανενόχλητος στο ΑΤ γιατί δεν υπήρχε σκοπός

Την ίδια στιγμή, ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός πώς μπήκε με άνεση στο ΑΤ κρατώντας στα χέρια ένα ήδη ματωμένο κατσαβίδι και έσπειρε τον τρόμο προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του διοικητή του τμήματος και του αξιωματικού υπηρεσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αστυνομικό τμήμα του Κορωπίου είναι υποστελεχωμένο. Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν εντός του 4-5 αστυνομικοί.

Όταν ο αξιωματικός υπηρεσίας τον καλημέρισε έτσι ώστε να δει τι ήθελε, εκείνος άρχισε να φωνάζει «Βρωμόμπατσε θα σε σκοτώσω», ενώ ταυτόχρονα έβγαλε το κατσαβίδι που είχε μαζί του και επιτέθηκε στον διοικητή του Α.Τ., με τον οποίο στην κυριολεξία άρχισε να παλεύει.

Οι άνδρες της αστυνομίας βλέποντας τον 51χρονο να χτυπάει αλύπητα τους συναδέλφους τους, προσπάθησαν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο, πετώντας έπιπλα, καρέκλες ακόμα και πυροσβεστήρα μέχρι που εν τέλει άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν στο πόδι.

Διαβάστε επίσης

Πάσχα 2025: Πότε κλείνουν τα σχολεία – Οι επόμενες αργίες

Πάσχα 2025: Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Μαξίμου: Βαθαίνει η εσωστρέφεια – Ενόχληση για Γεωργιάδη και Κικίλια για αυξήσεις στα σώματα ασφαλείας

Δείχνουν την έξοδο στον Μητσοτάκη – «Εν πλω» αλλαγή ηγεσίας ζητά ο Μάριος Σαλμάς

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Σκηνές… Κωνσταντινούπολης στο Μαξίμου – Αγρια επίθεση των ΜΑΤ με ξύλο και χημικά στους εκπαιδευτικούς (Photos)

Καιρός: Διήμερο με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

Ετικέτες

Documento Newsletter