Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, σε μεγάλο τμήμα της δυτικής Ιεράπετρας, από την περιοχή του Κλειστού Γυμναστηρίου μέχρι και το Στόμιο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Αμέσως κλήθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη ωστόσο κατά τη διάρκεια της τεχνικής επιθεώρησης στο δίκτυο οι άνδρες της υπηρεσίας έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα που προκάλεσε η φωλιά ενός κορακιού.
Το πουλί είχε φτιάξει τη φωλιά του σε κρίσιμο σημείο του δικτύου και λόγω της υγρασίας προκαλούσε διακοπές στη ροή του ρεύματος.
Για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή ενώ η φωλιά μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο.
Διαβάστε επίσης:
Πάσχα 2025: Ξεκινάει το εορταστικό ωράριο – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
Εύβοια: Νέες αποκαλύψεις – Η οικογενειακή διαμάχη που οδήγησε στο έγκλημα (Video)
Bloomberg: Οι πιέσεις από συμμάχους για τους δασμούς Τραμπ και το παρασκήνιο της «ανακωχής»
Aνάσα στις αγορές μετά την «ανακωχή» Τραμπ – Τα αντίποινα Κίνας και ΕΕ στους δασμούς των ΗΠΑ