Κωνσταντοπούλου σε Χατζηδάκη: «Κάνεις την πάπια για την παρακολούθησή σου» – Η αναξιοπρεπής απάντηση του 5046c

Κατά μέτωπο επίθεση στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εξαπέλυσε στην Ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου με φόντο την αναπάντητη Επίκαιρη Ερώτηση που είχε καταθέσει στον Κωστή Χατζηδάκη για τη διπλή παρακολούθηση του από την ΕΥΠ και το Predator. Για άλλη μια φορά ο «στόχος 5046c» απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις, φτάνοντας στο σημείο να ευχαριστεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας που δείχνει ενδιαφέρον για τον… ιδιωτικό του χώρο.

«Χρωστάτε μια απάντηση και για αυτό σας ζήτησα τον λόγο. Σας ρώτησα τι έχετε πράξει πρώτον για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσε η ΕΥΠ και το Predator ως εν ενεργεία υπουργό άλλων δύο χαρτοφυλακίων που σχετίζονται με συμβάσεις και οικονομικό αντικείμενο και τι έχετε πράξη σε σχέση με το σκανδαλώδες ανακοινωθέν της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που λέει ότι καλώς σας παρακολουθούσαν» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, ζητώντας από τον παρακολουθούμενο υπουργό απαντήσεις σε σχέση με το τι έχει πράξει για τους «ισχυρισμούς της δικαιοσύνης», αλλά και για να διασφαλίσει ότι δεν τελεί υπό εκβιασμό.

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Χατζηδάκης επιστράτευσε για άλλη μια φορά το δηκτικό του ύφος για να απαντήσει για το μείζον ζήτημα της ολιστικής παραβίασης της ιδιωτικότητας των επικοινωνιών του. «Τις περισσότερες μέρες του Αυγούστου ήμουν στην Αθήνα, απέναντι (από τη Βουλή) στο υπουργείο Οικονομικών. Κάποιοι μου είπαν ότι η Βουλή ήταν κλειστή. Τώρα πληροφορούμαι ότι ήταν ανοιχτή και τώρα προφανώς… κρυβόμουν» αντέτεινε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κατά τα άλλα, θέλω να πω ότι το θέμα που μόλις ετέθη έχει συζητηθεί δεκάδες φορές στην ολομέλεια. Έχω τοποθετηθεί, επίσης, δεκάδες φορές και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ό,τι έχω να πω είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά, όποιος έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα και για τον ιδιωτικό μου χώρο, παρακαλώ να ανατρέξει και τις τοποθετήσεις μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον».

«Κάνεις την πάπια»

Στη συνέχεια, η Ζ. Κωνσταντόπουλου επανήλθε, κατηγορώντας τον 5046c πως κάνει τη πάπια. «Ποιείτε την νήσσαν. Κοινώς, κάνετε την πάπια για το γεγονός ότι σας παρακολουθυουσαν και για το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ισχυρίζεται ότι καλώς σας παρακολουθούσαν» σχολίασε χαρακτηριστικά, με τον κ. Χατζηδάκη να παριστάνει πως δεν άκουσε!

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Νέο γαλάζιο αντάρτικο: Μετά την ερώτηση των «11», «χτύπημα» από τους «8» – Πριν το «Street Party» στη Ρηγίλλης

Κύρτσος: Ο Νετανιάχου αποτελεί το συμπλήρωμα του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου