Κωνσταντινούπολη: Συνάντηση Τσίπρα – Εκρέμ Ιμάμογλου (Photos – Videos)

Κωνσταντινούπολη: Συνάντηση Τσίπρα – Εκρέμ Ιμάμογλου (Photos – Videos)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας όπου και είχε την πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή Δήμαρχε. Είναι πάντα μεγάλη χαρά μου να βρίσκομαι στην Τουρκία και ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις. Έχω δουλέψει ιδιαίτερα για την ελληνοτουρκική φιλία, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ιδιαίτερα οι προοδευτικές δυνάμεις, οι προοδευτικοί πολιτικοί, την προσπάθεια για την καλυτέρευση των σχέσεων των δύο χωρών, αλλά και για να δημιουργήσουμε, όπως είναι το όραμά μας, μια κοινωνία ειρήνης, ισότητας και αλληλεγγύης» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Από την πλευρά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψη. «Η Ελλάδα είναι μια γειτονική χώρα και οι σχέσεις μας είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σε μένα» τόνισε χαρακτηριστικά και καλωσόρισε τον Α.Τσίπρα «τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως Σοσιαλδημοκράτης».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Τέμπη: «Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση τροπολογίας για αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενοχλείται από τις ερωτήσεις για τα οικονομικά της καταχρεωμένης ΝΔ

Ντιμπέιτ – «βατερλώ» για τον Μπάιντεν: Τι θα συμβεί εάν αποσυρθεί – Οι πιθανοί διάδοχοι και τα σενάρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter