Κολύμβηση: «Βροχή» ευρωπαϊκών μεταλλίων για την Ελλάδα (Video)

Κολύμβηση: «Βροχή» ευρωπαϊκών μεταλλίων για την Ελλάδα (Video)

Με τον εκπληκτικό απολογισμό των 17 μεταλλίων επιστρέφουν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου οι Έλληνες κολυμβητές. Η διοργάνωση ήταν υποβαθισμένη, αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού απέχουν μόλις ένα μήνα, αλλά οι πρωταθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μάζεψαν 5 χρυσά, 8 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια.

Σήμερα πέτυχαν «νταμπλ» χρυσού και ασημένιου μεταλλίου οι Κρίστιαν Γκολομέεφ, Στέργιος Μπίλας στα 50 μ. ελεύθερο, αλλά και οι Απόστολος Χρήστου, Βαγγέλης Μακρυγιάννης στα 100 μ. ύπτιο. Το ίδιο δίδυμο είχε κάνει το «1-2» και στο 50άρι ύπτιο.

Ο Απόστολος Παπαστάμος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα 400 μ μικτή, ενώ ο Μπίλας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 50 μ. πεταλούδα. Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν χάλκινη στο ίδιο αγώνισμα.

Η Νόρα Δράκου κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο και στα 50 μ. ύπτιο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ίδιο ισχύει για τη Γεωργία Δαμασιώτη, που πήρε τη δεύτερη θέση στα 100 μ. πεταλούδα. Ο Δημήτρης Μάρκος ήταν ασημένιος στα 400 μ. και 800 μ. ελεύθερο, όπως και ο Απόστολος Σίσκος στα 200 μ. ύπτιο, ενώ oι ομάδες 4×100 μ. και 4×200 μ. ελεύθερο κέρδισε χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε επίσης:

Πατέλης: «Πιο πολύ ταπεινότητα λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά» – Άρνηση για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

«Βατερλώ» Μεϊμαράκη: Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και βγήκε τελευταίος – Άδειασμα από Μητσοτάκη

Μαξίμου: «Κόντυνε» τον Μεϊμαράκη – Νέα επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ η Βόζεμπεργκ

Κασσελάκης για δηλώσεις Μεϊμαράκη: «Σας κοροϊδεύουν και υποτιμούν τη νοημοσύνη σας»

Κύρτσος: Αυτός είναι ο Μητσοτάκης!

Αυξάνουν τις κοινές εμφανίσεις τους Καραμανλής και Σαμαράς

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter