Κολύμβηση: Τελικός για τον Γκολομέεφ, εκτός η Ντουντουνάκη

Κολύμβηση: Τελικός για τον Γκολομέεφ, εκτός η Ντουντουνάκη

Σε έναν ακόμη τελικό κορυφαίας διοργάνωσης προκρίθηκε ο Κρίστιαν Γκολομέεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησε τα 50 μ ελεύθερο σε 21.85 και προκρίθηκε με τον 7ο καλύτερο χρόνο.

Στα πρωινά προκριματικά, ο Γκολομέεφ έκανε επίδοση 21.91 και έπιασε το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Πλέον μετράει πέντε συνεχόμενους τελικούς σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο ίδιο αγώνισμα.

Στον τελικό, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στη Φουκουόκα, προκρίθηκαν επίσης οι ΜακΕβόι (Αυστραλία) 21.25, Αλέξι (ΗΠΑ) 21.60, Πράουντ (Μ.Βρετανία) 21.61, Κούπερ (Αυστραλία) 21.65, Κρουκς (Ν. Κέυμαν) 21.73, Ντεπλάνο (Ιταλία) 21.74, Λιέντο (Καναδάς) 21.88. Ο Γκολομέεφ είναι το μοναδικό μέλος της ελληνικής αποστολής που έχει πανηγυρίσει πρόκριση σε τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο κολύμπι.

Η Άννα Ντουντουνάκη χτυπήθηκε και πάλι από την «κατάρα» της 9ης θέσης και έχασε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου την πρόκριση στον τελικό των 50 μ πεταλούδας. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 25.82, αλλά η όγδοη των ημιτελικών, Σουηδέζα Γιούβενικ, πέρασε με επίδοση 25.77.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter