Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο – Έστειλαν μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψουν τον 44χρονο

Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο – Έστειλαν μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψουν τον 44χρονο

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό από τον πατέρα του φίλου της, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο 44χρονος εκβίαζε και απειλούσε την 16χρονη για να μην πει τίποτα στους γονείς της, ενώ φέρεται να ασέλγησε στην ανήλικη τουλάχιστον 10 φορές. Μάλιστα σε βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η σύντροφός του προσπαθούν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι.

Σύμφωνα με το Mega, ο 44χρονος πήρε το κινητό της και έστελνε μηνύματα ο ίδιος στο δικό του κινητό λέγοντας πόσο τον θέλει. Με αυτό τον τρόπο ο 44χρονος προσπαθούσε να κάνει τον βιασμό να φανεί ως ερωτική επιθυμία της 16χρονης.

Δείτε επίσης: Κολωνός: 44χρονος βίαζε επί δύο μήνες τη 16χρονη φίλη του γιου του – Πώς έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA που καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη,φαίνεται το ασημί αυτοκίνητο του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

Τι λέει ο γιος του 44χρονου

Ο γιος του 44χρονου συνεχίζοντας την προσπάθεια να καλύψει τον πατέρα του, ανέφερε στο Mega, πως στο παρελθόν είχε σχέση με την 16χρονη.«Την γνώρισαν πέρυσι τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι».

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους. «Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», είπε.

«Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε»

Το Live News επικοινώνησε με το περιβάλλον της 16χρονης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον της ανήλικης, η οικογένειά της συγκεντρώνει πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα, τα οποία είναι ικανά – όπως λένε – να στείλουν τον 44χρονο στη φυλακή.

«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που τους απαντούσε ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα», είπε συγγενής της 16χρονης, ο οποίος τόνισε πως ο 44χρονος «την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε επί μέρες ολόκληρες».

Ο 44χρονος θα απολογηθεί την Τρίτη (27/08). Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος του, με την 16χρονη είχε φανερή σχέση, το οποίο επιβεβαιώνουν πολλοί άνθρωποι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

«Με απειλούσε»

Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Η περιγραφή της 16χρονης σοκάρει: «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Και μου έλεγε… πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή.

Σύμφωνα με τη 16χρονη, ο 44χρονος ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο, όπως η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Εκμεταλλευόταν ακόμα και αυτό και την εκβίαζε.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ότι θα πάρει τον πατέρα μου και ότι ξέρει πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι και η μάνα σου…», περιγράφει η 16χρονη.

Εκείνος το ξανάκανε. Την παρέσυρε και τη βίαζε ξανά…
«Μου είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει και εγώ του έλεγα γιατί το κάνεις αυτό. Μου απάντησε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή. Εγώ τι φταίω; Του είπα. Εκείνος το έκανε ξανά και έλεγε ότι δεν το έκανε και είναι εντύπωσή μου».

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 44χρονο, που φρόντιζε να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, και όταν τον είδαν κάτω από το σπίτι της 16χρονης τον συνέλαβαν παρότι εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Διαβάστε επίσης

Λονδίνο: Πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής (Photos – Videos)

«Η Ελλάδα αφήνει τους πάντες να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη» – Το Politico «καίει» Μητσοτάκη για Τέμπη, Πύλο, υποκλοπές

Απρόοπτο on air: Χόρευε κρατώντας μπίρα στο χέρι δίπλα σε ρεπόρτερ στο Σύνταγμα (Video)

«Ο,τι χρειαστεί να γίνει θα γίνει» – Ο Παύλος Πολάκης εξηγεί στο Documento τη στάση και τις επόμενες κινήσεις του

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – «Να προχωρήσει σε όλες τις διώξεις» (Video)

Μάχη με τις φλόγες για 5η ημέρα στο Παγγαίο – Στάχτη πάνω από 12.000 στρέμματα (Photos)

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Διώτη: Μάσκα δεν έχω να γυρνώ στην «Κεντροαριστερά» ετούτη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter