Κλήρωση πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ: Εύκολα για ΠΑΟΚ, δύσκολα για ΑΕΚ, Ατρόμητο, στα ίσια ο Αρης…

Κλήρωση πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ: Εύκολα για ΠΑΟΚ, δύσκολα για ΑΕΚ, Ατρόμητο, στα ίσια ο Αρης…

Εύκολη όπως αναμενόταν ήταν για τον ΠΑΟΚ η κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού του από τον Αγιαξ. Αντίθετα δύσκολα θα είναι τα πράγματα για ΑΕΚ και Ατρόμητο, ενώ για τον Αρη, ο αντίπαλος δεν προκαλεί ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αναλυτικά:

Αν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για την είσοδο του στους ομίλους της διοργάνωσης με τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβα – Ντάνταλκ (με το πρώτο ματς εκτός έδρας) κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθεί αγκαλιά με τη συμμετοχή του στους ομίλους….

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της ΑΕΚ εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα, αφού ο επόμενός της αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θα έχει πιο εύκολο έργο, αφού θα μπει στους ισχυρούς της κλήρωσης και εφόσον αποκλείσει την Λέγκια Βαρσοβίας, ο αντίπαλός του στα πλέι οφ θα προκύψει από το ζευγάρι Μίντιλαντ – Ρέιντζερς, με το πρώτο ματς να γίνεται στο Περιστέρι.

Τέλος ο Άρης που βρισκόταν στο γκρουπ των αδυνάτων θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ, με το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Οι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter