Κλεμμένη από τον δήμο Ωρωπού η μπουλντόζα που ισοπέδωσε κοσμηματοπωλείο – «”Μπάτε σκύλοι, αλέστε” το αμαξοστάσιο»

Κλεμμένη από τον δήμο Ωρωπού η μπουλντόζα που ισοπέδωσε κοσμηματοπωλείο – «”Μπάτε σκύλοι, αλέστε” το αμαξοστάσιο»

Από το αμαξοστάσιο του δήμου Ωρωπού εκλάπη η μπουλντόζα την οποία χρησιμοποίησαν οι επίδοξοι ληστές κοσμηματοπωλείου στο Καπανδρίτι, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

«Γιατί πρέπει να δίνει ο Δήμος μας την εικόνα του “Μπάτε σκύλοι αλέστε” και να διασύρεται στο πανελλήνιο;», κατήγγειλε με ανάρτησή του στα social media ο Δημήτρης Κιούσης, επικεφαλής του συνδυασμού «Προοπτική για τον Ωρωπό».

Παράλληλα, απευθύνει ερωτήματα στη δημοτική Αρχή για την έλλειψη προστασίας στο αμαξοστάσιο του Δήμου, σημειώνοντας ότι η κλεμμένη μπουλντόζα «διασχίζει ανενόχλητη τόσα χιλιόμετρα από το Μαρκόπουλο μέχρι το Καπανδρίτι».

«Το ερώτημα όμως είναι πως μπόρεσαν κάποιο άγνωστοι να εισέλθουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ωρωπού ανενόχλητοι και να κλέψουν το επίμαχο JCB. Δεν υπάρχει φύλαξη; Δεν λαμβάνονται μέτρα ασφάλειας του χώρου;», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Σκόνη και θρύψαλα η βιτρίνα κοσμηματοπωλείου από μπουλντόζα – Aπίστευτο βίντεο από το σημείο (Photos)

Καπανδρίτι: Διαρρήκτες «μπούκαραν» με… μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο (Video)

Αναλυτικά:

Μια κλεμμένη μπουλντόζα που διασχίζει ανενόχλητη τόσα χιλιόμετρα από το Μαρκόπουλο μέχρι το Καπανδρίτι και κατεδαφίζει τη βιτρίνα καταστήματος στο κέντρο του χωριού, εγείρει σοβαρούς προβληματισμούς και ερωτήματα για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου στο Καπανδρίτι είναι περισσότερο ένα επικοινωνιακό “πυροτέχνημα” παρά ένα μέτρο ουσίας.
Το ερώτημα όμως είναι πως μπόρεσαν κάποιο άγνωστοι να εισέλθουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ωρωπού ανενόχλητοι και να κλέψουν το επίμαχο JCB. Δεν υπάρχει φύλαξη; Δεν λαμβάνονται μέτρα ασφάλειας του χώρου;
Γιατί πρέπει να δίνει ο Δήμος μας την εικόνα του “Μπάτε σκύλοι αλέστε” και να διασύρεται στο πανελλήνιο;
Τα μηχανήματα αυτά αποτελούν περιουσία των δημοτών του Ωρωπού. Οι πολίτες απαιτούν τουλάχιστον τη στοιχειώδη σοβαρότητα στη φύλαξη και τη συντήρηση των εργαλείων και των οχημάτων που πληρώνουν με τους φόρους τους.
Αξίζουν να νιώθουν ασφαλείς στα χωριά και στα σπίτια τους.
Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας προς τους ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου και του οχήματος που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Θα είμαστε δίπλα τους για ο,τι χρειαστούν.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter