Κλάτενμπεργκ: Σωστά σφυρίχτηκε πέναλτι στον ΠΑΣ, έπρεπε να δοθεί και στον Ατρόμητο στο ματς με την ΑΕΚ

Κλάτενμπεργκ: Σωστά σφυρίχτηκε πέναλτι στον ΠΑΣ, έπρεπε να δοθεί και στον Ατρόμητο στο ματς με την ΑΕΚ

Στην κριτική των διαιτητικών αποφάσεων της 6ης αγωνιστικής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέφερε ότι σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ είπε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Ατρόμητο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» ο επικεφαλής της ΚΕΔ δικαίωσε τον Αγγελο Ευαγγέλου για το πέναλτι που σφύριξε σε χέρι του Ρέαμπτσιουκ, καθώς ο αμυντικός του Ολυμπιακού το είχε υψώσει για να κόψει την μπάλα, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως δεν ήταν «χέρι στήριξης» κι εφόσον δεν το είχε σηκώσει ο Μολδαβός μπακ κι έβρισκε η μπάλα το χέρι του, τότε δεν θα υπήρχε παράβαση.

Για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο Κλάτενμπεργκ είπε πως ο Ατρόμητος έπρεπε να κερδίσει πέναλτι, για το μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Κλωναρίδη από τον Ρότα στο 18’, ενώ σωστά δόθηκε η επανάληψη σε εκείνο που κέρδισε η Ένωση με τον Άμραμπατ.

Για το παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε στο να μη δοθεί επανάληψη στο πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter