Κιβωτός του Κόσμου: Τι είπε ο πάτερ Αντώνιος για τις σοκαριστικές καταγγελίες (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: Τι είπε ο πάτερ Αντώνιος για τις σοκαριστικές καταγγελίες (Video)

Σοκάρει η καταγγελία ενός νεαρού για σεξουαλική κακοποίηση από υπάλληλο σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, πριν από μερικά χρόνια. Στη συνέχεια, ακολούθησαν άλλες δύο εξίσου ανατριχιαστικές καταγγελίες που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει διατάξει.

Το πρωί της Παρασκευής, ο επικεφαλής της ΜΚΟ, πάτερ Αντώνιος, τοποθετήθηκε για τις εν λόγω υποθέσεις σε πρωινή εκπομπή του Alpha TV. Ο ίδιος σημείωσε ότι έμαθε για την πρώτη καταγγελία μέσω δημοσιευμάτων, αναφέροντας ότι δεν γνωρίζει το όνομα και το επώνυμο του καταγγέλλοντα. «Τίποτα περαιτέρω δεν γνωρίζω. Έχουμε πάρει τηλέφωνο και ζητήσαμε στοιχεία και δεν έχουμε στοιχεία», δηλώνοντας στη συνέχεια ότι «υποπτευόμαστε μερικά περιστατικά».

Ο πάτερ Αντώνιος δήλωσε «θλιμμένος και στεναχωρημένος», αναφέροντας επίσης ότι η Κιβωτός του Κόσμου φιλοξενεί «παιδιά τα οποία δεν είναι τα συνηθισμένα. Προέρχονται από παραβατικές οικογένειες, είναι παιδιά μεγάλα σε ηλικία που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους. Η Κιβωτός του Κόσμου με όλο το εξειδικευμένο προσωπικό της, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα της ψυχής αυτών των παιδιών από την απώλεια του φυσικού τους γονιού και αυτό είναι που πολλές φορές δεν μπορούν να συγχωρέσουν σε εμάς, ότι πήραμε τη θέση αυτή. Δεν πρόκειται να συγχωρέσουν ότι εμείς είμαστε στη ζωή τους και όχι οι γονείς τους».






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter