Κίνα: Αντίθετη σε οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου

Το Πεκίνο αντιτίθεται σε οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου, μετά το καταστροφικό κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ που σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας.

«Η Κίνα αντιτίθεται στην παραβίαση της κυριαρχίας και της ασφάλειας του Λιβάνου, αντιτίθεται και καταδικάζει κάθε ενέργεια εναντίον αθώων πολιτών και αντιτίθεται σε κάθε κίνηση που τροφοδοτεί τον ανταγωνισμό και κλιμακώνει τις περιφερειακές εντάσεις», ανέφερε το υπουργείο.

«Η ένταση μεταξύ του Λιβάνου και του Ισραήλ είναι μια διάχυση της σύγκρουσης στη Γάζα. Η πιεστική προτεραιότητα είναι η εφαρμογή των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο τερματισμός των μαχών στη Γάζα το συντομότερο δυνατό και η ειλικρινής διασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Ετικέτες