Κικίλιας για Δένδια και ΠτΔ: «Είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί επιτυχημένα σε αυτόν τον ρόλο»

Κικίλιας για Δένδια και ΠτΔ: «Είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί επιτυχημένα σε αυτόν τον ρόλο»
EUROKINISSI

Την εκτίμηση ότι ο Νίκος Δένδιας θα ήταν ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να «ανταποκριθεί επιτυχημένα» στον ρόλο του ΠτΔ εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, σε μία συγκυρία που η συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα φουντώνει.

Αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι «νομίζω ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο και το timing να είναι αυτό που θα συζητηθεί και φυσικά ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι ο κ. πρωθυπουργός και πρόεδρος της κυβέρνησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση αυτή. Επειδή βλέπω δεξιά και αριστερά, διακινούνται διάφορα… Τα ακούω όλα αυτά».

Μετά, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον εάν ο Νίκος Δένδιας είναι δυνητικά ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τέτοιο ρόλο, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είπε ότι δεν «δεν ξέρω αν κάποιος έχει προτείνει τον κ. Δένδια ακόμη ή όχι, εγώ δεν το έχω δει», σημειώνοντας ότι «νομίζω ότι είναι ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί επιτυχημένα σε αυτόν τον ρόλο στη παρούσα συγκυρία».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες αρκετά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι υπάρχει η σκέψη να προταθεί στον υπουργό Εθνικής Άμυνας να γίνει ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πολλούς μάλιστα να συνδέουν αυτά τα σενάρια με τον φόβο του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της πολιτικής φθοράς να παραχθούν κάποια στιγμή πολιτικές εξελίξεις. Άλλωστε, ο Νίκος Δένδιας θεωρείται από τους ισχυρούς «δελφίνους» για την «επόμενη μέρα» της γαλάζιας παράταξης.

Διαβάστε επίσης:

Politico: «Παζάρι» στην Κομισιόν για τα χαρτοφυλάκια – Τα σενάρια για τον Τζιτζικώστα

Κασσελάκης για το τροχαίο στον ΒΟΑΚ: «Ο 15χρονος Αλέξανδρος δούλευε 20 ώρες σερβιτόρος – Όποιος ξέρει κάτι, να μιλήσει»

Προβληματισμένοι αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση Κασσελάκη για αλλαγή ονόματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter