Κεχαγιά: «Ο Κασσελάκης δεν είπε ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μαύρα» – Πρόταση στη ΝΔ για οικονομικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας

Κεχαγιά: «Ο Κασσελάκης δεν είπε ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μαύρα» – Πρόταση στη ΝΔ για οικονομικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας

Η αλήθεια είναι πως η φράση Κασσελάκη πως «στον δικό μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν μαύρα» ερμηνεύθηκε από κάποιους ως αιχμή για τον τρόπο που λειτουργούσε το κόμμα στο παρελθόν, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η Βούλα Κεχαγιά.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε υπαινιγμούς για το εσωτερικό του κόμματος, ούτε υπαινίχθηκε ότι υπήρχαν “μαύρα” στον ΣΥΡΙΖΑ ή ότι λειτουργούσε με μαύρες σακούλες. Αυτή είναι μια συζήτηση που διεξάγεται παραπλεύρως και από διάφορα συστήματα» είπε στη Ναυτεμπορική, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: Αν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μαύρο χρήμα, ας βρει άλλον πρόεδρο

«Αναφερόταν γενικώς σε όσα γνωρίζουμε ότι τεκταίνονται στο πολιτικό σύστημα διαχρονικά. Και μάλιστα ήρθε και προσδιόρισε και είπε ότι η βασίλισσα – αρχόντισσα των “μαύρων” είναι η παράταξη της ΝΔ. Έκανε μια συγκεκριμένη καταγγελία. Αυτήν την καταγγελία τη συνόδευσε από τη σημερινή παρότρυνση – πρόκληση προς τη ΝΔ να οριστούν ορκωτοί λογιστές, οι οποίοι σε βάθος δεκαετίας να ελέγξουν τα οικονομικά των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν σηκώνει το γάντι, αλλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Θα δεχτείτε τον έλεγχο από ορκωτούς λογιστές; Ιδού η Ρόδος…

Από την Κουμουνδούρου επιμένουν να προκαλούν την κυβέρνηση να ψηφίσει την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ώστε να αναρτώνται στη Διαύγεια όλες οι οικονομικές πράξεις και συναλλαγές πολιτικών κομμάτων και οι ρυθμίσεις των δανείων και των χρεών τους, αλλά και των πολιτικών προσώπων που τα πλαισιώνουν.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter