Κεχαγιά για Πολάκη: «Είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες – Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πρωτοβουλία» (Video)

Κεχαγιά για Πολάκη: «Είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες – Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πρωτοβουλία» (Video)

«Το έχουμε ξαναπεί και το έχει πει ο πρόεδρος του κόμματος με σαφήνεια πως είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πρωτοβουλία εντός των κομματικών και συλλογικών Οργάνων. Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική μας Επιτροπή… Είναι θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες… Από εκεί και πέρα δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Εμείς θα κινηθούμε θεσμικά και με βάση το καταστατικό του κόμματος».

Με αυτό τον τρόπο -μετά από ερώτηση του documentonews.gr- σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως αποκάλυψε το Documento, από την Κουμουνδούρου λένε πως δεν πρόκειται να τον δεχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αν «δεν παραδεχθεί το λάθος που τον οδήγησε στη διαγραφή» (κάτι που ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο).

Πληροφορίες του documentonews.gr, λένε πως δεν πρόκειται να υπάρξει επικοινωνία -πόσω μάλλον συνάντηση- του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν κάνει πίσω

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Παύλος Πολάκης ουσιαστικά προανήγγειλε τη υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, τονίζοντας πως θα είναι παρών στην Κεντρική Επιτροπή, που -όπως γράφει- «θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας».

Ο Κρητικός βουλευτής υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να παίξει τον ρόλο μιας ισχυρής αντιπολίτευσης «που θα έχει προοπτική να γίνει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα».

«Με αλλαγές στην ηγεσία, με πλατιά απεύθυνση στις ζωντανές και προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας για αυτοοργάνωση και πύκνωση των γραμμών του, με ισχυρή καθημερινή παρουσία παντού σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα! Με ξεκάθαρες θέσεις».

Ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Documento ότι είναι αποφασισμένος να αμφισβητήσει τον Στέφανο Κασσελάκη και να διεκδικήσει την προεδρία. Άλλωστε, τα πυρά που εξαπολύει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα σκληρά.

Κάνει λόγο για «πολιτική του ενός ανδρός αρχή, που δεν έχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό» για «ασύνδετα βιντεάκια» στα social media, για «επίδειξη της προσωπικής ζωής, των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που σκεπάζουν οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση, γιατί δεν το ακούει η κοινωνία».

Ο Χανιώτης βουλευτής αφήνει και αιχμές για την ομάδα των «87» λέγοντας πως αν «τολμήσουν να φύγουν» θα τιμωρηθούν από τον λαό, όπως συνέβη με τη Νέα Αριστερά. Μάλιστα, τους κατηγορεί πως απεργάζονται τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για «να καρπίσουν τα σενάρια της Κεντροαριστεράς της διαπλοκής».

Διαβάστε επίσης

Πολάκης για δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ και Άδωνη-Πουλή: Τώρα ξεκινάμε – Θα υπάρξουν δικαστές στην Αθήνα

Το house of cards του ΣΥΡΙΖΑ: Ο αποφασισμένος Πολάκης και οι κινήσεις Κασσελάκη – Συνεδριάζουν σήμερα οι «87»

Να μας ζήσουν…

Παπανικολάου κατά Άδωνη: Απαράδεκτο – Η πρώτη διπλή μεταμόσχευση καρδίας πνευμόνων έγινε το 1992

Τιμολόγια ρεύματος: Νέο ηλεκτροσόκ για τους καταναλωτές και τον Σεπτέμβριο – Αναλυτικά οι τιμές για τα «πράσινα»

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Παναγιωτόπουλος: Να μιλήσουμε με την κοινωνία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter