Κεντρική Πολιτική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι 6 υποψήφιοι πρόεδροι (LIVE)

Κεντρική Πολιτική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι 6 υποψήφιοι πρόεδροι (LIVE)
Ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με ομιλίες των υποψηφίων Προέδρων του κόμματος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι διεκδικητές της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ. Το πολιτικό τους σχέδιο για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα παρουσιάζουν το μεσημέρι σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ οι έξι υποψήφιοι-ες πρόεδροι του κόμματος στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου.

Με ομιλίες τους θα δώσουν το περίγραμμα των προτάσεών τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ με στόχο το κόμμα τους να μπει ξανά σε κυβερνητική τροχιά.

Στην τελική ευθεία για ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2024 μπαίνουν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.

Η συνεδρίαση της ΚΠΕ πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία μεγάλου αριθμού στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ.

Ο διαδικτυακός σύνδεσμος για το live streaming της ανοικτής Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ της Κυριακής 15ης Σεπτεμβρίου 2024 και τις ομιλίες των υποψηφίων
είναι:

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία εξπρές Boris – «Βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Νίκος Παππάς: Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το 2 ετών αγόρι – Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

Υπόθεση Πελικό: Η στιγμή της σύλληψης του 71χρονου που υπνώτιζε και βίαζε τη σύζυγό του επί 10 χρόνια (Video)

Παραλίγο σύγκρουση στον Προαστιακό: «Αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα είχε συμβεί τίποτα», λέει ο μηχανοδηγός

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter