Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Διεργασίες για το πώς θα γίνει η ψηφοφορία – Τι είπε ενοχλημένος ο Κασσελάκης στους δημοσιογράφους

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Διεργασίες για το πώς θα γίνει η ψηφοφορία – Τι είπε ενοχλημένος ο Κασσελάκης στους δημοσιογράφους

«Όταν αποφασίσουν πως θα ψηφίσουν για να ψηφίσουν θα γυρίσω» είπε φανερά ενοχλημένος ο Στέφανος Κασσελακης στις 11 παρά 20 το βράδυ βγαίνοντας από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, μέσα στην αίθουσα, το σώμα προσπαθεί να αποφασίσει αν θα στηθεί κάλπη για την πρόταση μομφής ή αν θα γίνει φανερή, ονομαστική ψηφοφορία.

Λίγο αργότερα πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στην αίθουσα..

Υπενθυμίζεται ότι οι τοποθετήσεις αρχικά είχαν προγραμματιστεί να διαρκέσουν μέχρι και τις 19:30 όμως δόθηκε 2 ώρες παράταση.

Από τις 21:30 και μετά γίνεται συζήτηση για τον τρόπο εκλογής. Τρία στελέχη επιχειρηματολογούν υπέρ της κάλπης και άλλα τρία υπέρ της φανερής ψηφοφορίας.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε  επίσης: 

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε μομφή κατά Κασσελάκη από τους 87 – Έθεσε υποψηφιότητα και ο Πολάκης: «Πρόεδρε δεν κάνεις για αρχηγός»

Πύρινη ομιλία – μομφή Πολάκη σε Κασσελάκη – Η δέσμευση για παραμονή στον ΣΥΡΙΖΑ και οι στίχοι του Ρίτσου (Video)

Δεν στήνει κάλπες ο Κασσελάκης και προκαλεί για μομφή: «Με τρώει το χέρι μου να σηκώσω το γάντι… Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω τον κόσμο» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter