Κέλλυ Σταμούλη: Αποκλείουμε τον Μητσοτάκη από τη διακυβέρνηση

Κέλλυ Σταμούλη: Αποκλείουμε τον Μητσοτάκη από τη διακυβέρνηση

Η νομικός και υποψήφια στην Α΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξηγεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης προσβλέπει σε αλλαγή παραδείγματος

Η υποψήφια στην Α΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κέλλυ Σταμούλη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ λόγω του ρηξικέλευθου τρόπου που έχει επιλέξει για να προωθήσει την υποψηφιότητά της. Η κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και γνωστού ποινικολόγου Γιάννη Σταμούλη, ο οποίος είχε δώσει μάχες –μαζί με την Κέλλυ– για τις γερμανικές αποζημιώσεις, μιλά στο Documento τονίζοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας έπραξε το αυτονόητο» για την πολύκροτη καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ με αφορμή τις αντιδράσεις για το προεκλογικό περιεχόμενο που παράγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιέται: «Για ποιον ακριβώς λόγο είναι κατακριτέο η γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της και υπογραμμίζει τη θηλυκότητά της την ίδια ώρα να σκέφτεται δυνατά τις τομές που επέφερε ο Αντρέας στη χώρα;».

Ποια η άποψή σας για την αντιμετώπιση του Αλέξη Γεωργούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πολύκροτη καταγγελία σε βάρος του; Μπορεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να αποδείξει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποκάλυψε το όνομα της καταγγέλλουσας;

Ο Αλέξης Τσίπρας έπραξε το αυτονόητο προβαίνοντας σε άμεση καθαίρεση, ζητώντας μάλιστα και την έδρα. Κατ’ εμέ όμως το πρόβλημα εντοπίζεται στη γενεσιουργό αιτία, την επιλογή δηλαδή των υποψηφίων και τα κριτήρια αυτής της επιλογής, που εφεξής πρέπει εκ βάθρων να αναθεωρηθούν.

Τώρα αναφορικά με το αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποδείξει το οτιδήποτε θέλω να υπογραμμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εισαγγελέας, ο οποίος θεσμικά είναι επιφορτισμένος με το βάρος της αποδείξεως των προς απόδειξη κατηγοριών.

Θεωρείτε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ωτακουστή του Κυριάκο Μητσοτάκη;

Ωτακουστής… «Αυτός που κρυφάκουγε». Πόσο πετυχημένος τίτλος για μια ταινία-παρωδία με θέμα μια κυβέρνηση «με πραγματικά τους καλύτερους» (όπως είχε δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης) και με επίλογο «τη σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας που είναι πλέον ορατή απ’ όλους» (όπως είχε αναφέρει ο αρθρογράφος των «New York Times» Αλεξάντερ Κλαπ στη στήλη «Opinion»).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προσβλέπει σε αλλαγή παραδείγματος στη διακυβέρνηση, την οποία επιθυμεί άτεγκτη και καθάρια σαν τα νερά του Αιγαίου μας. Για τον λόγο αυτό έχει αποκλείσει τον κ. Μητσοτάκη από τη διακυβέρνηση του πλοίου και έχει δεσμευτεί για σταθερή πλοήγηση με κύριο άξονα τον σεβασμό στο πρόγραμμα και συγκυβερνήτη πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Εχετε επιλέξει έναν πρωτοπόρο τρόπο για να προωθήσετε την υποψηφιότητά σας μέσω των social media. Τι αντιδράσεις λαμβάνετε από τον κόσμο;

Απαντες οι υποψήφιοι έχουμε επιστρατεύσει τα social media. Η δική μου συνταγή απλώς τυγχάνει πιο νόστιμη λόγω της αβάσταχτης ελαφρότητάς της στα υλικά… Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, χαρά, χαμόγελο και αυτοσχεδιασμός με τον κόσμο που συναντώ στον δρόμο, κόντρα στον ξύλινο λόγο, στις βαρύγδουπες δεσμεύσεις, στο υπερφίαλο πολιτικό εγώ. Και βεβαίως ένα ΠΑΣΟΚ που μου αφήνει πεδίο «μιντιακής» δράσης ελεύθερο, χωρίς αναχρονιστικές λογοκρισίες αναφορικά με μια κατ’ επίφαση σοβαρότητα που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε. Η νεολαία αλλά και τα γηρατειά με τσαγανό γουστάρουν τη διαφορετικότητα στην προσέγγισή τους, καθώς και στην προώθηση του κομματικού μηνύματος. Βεβαίως είναι ευπρόσδεκτες και οι αρνητικές κριτικές! «Αυτό δεν είναι πολιτική», «δεν έχεις επίπεδο» κ.λπ., μερικές από τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε το viral βίντεο στο οποίο έκανα το πρωινό μακιγιάζ μου και παράλληλα απαριθμούσα κάποιες εκ των μεταρρυθμίσεων του ΠΑΣΟΚ. Για ποιον ακριβώς λόγο είναι κατακριτέο η γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της και υπογραμμίζει τη θηλυκότητά της την ίδια ώρα να σκέφτεται δυνατά τις τομές που επέφερε ο Αντρέας στη χώρα; Ποιος δημοκράτης επικριτής τής αφαιρεί αυτό το δικαίωμα και τη χρίζει άνευ επιπέδου;

Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι ότι η προσπάθειά μου απετέλεσε αντικείμενο σάτιρας στις κατεξοχήν πετυχημένες σατιρικές εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου! Με σατιρίζουν, άρα… υπάρχω.

Γιατί οι ψηφοφόροι να επιλέξουν εσάς έναντι των συνυποψηφίων σας στην Α΄ Αθήνας;

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να επιλέξω τον εαυτό μου πρώτα εγώ η ίδια και όχι να ανταγωνιστώ τους συνυποψηφίους μου. Η προεκλογική διαδικασία μ’ έχει βάλει σε τροχιά αυτοαμφισβήτησης, δεδομένου ότι έρχομαι αντιμέτωπη με τις δυνάμεις μου στην προσπάθειά μου να παρουσιάσω μια ιδανική Κέλλυ στους ψηφοφόρους, κάτι εντελώς δύσκολο αφού και ανασφάλειες πολλές έχω και ελαττώματα. Συνεπώς δεν ανταγωνίζομαι κανέναν, απλώς αγωνίζομαι να «με βελτιώσω» και να «με παρουσιάσω» στο κοινό του προοδευτικού μας χώρου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter