Κέιτ Μίντλετον: Άνοιξε έρευνα για τον ιατρικό φάκελο – Ποιοι βρίσκονται στο «στόχαστρο»

Κέιτ Μίντλετον: Άνοιξε έρευνα για τον ιατρικό φάκελο – Ποιοι βρίσκονται στο «στόχαστρο»

Έρευνα έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της Κέιτ Μίντλετον, στην κλινική όπου είχε νοσηλευτεί.

Στο «στόχαστρο» των Αρχών βρίσκονται, σύμφωνα με τη Daily Mail  τρεις εργαζόμενοι της Κλινικής του Λονδίνου. Μάλιστα, οι τρεις εργαζόμενοι φέρεται να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και να βρίσκονται ενώπιον επαγγελματικών κυρώσεων, εάν αποδειχθεί η «ενοχή» τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διεύθυνση της εν λόγω Κλινικής φέρεται ότι γνώριζε για την απόπειρα αλλά σιωπούσε, ακόμη και επτά ημέρες μετά το εξιτήριο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πριν γίνει η επίσημη καταγγελία. Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών θα εξετάσει εάν υπήρξε καθυστέρηση στη δήλωση του περιστατικού.

Σύμφωνα με τους κανόνες, οι καταγγελίες για παραβίαση ιατρικών δεδομένων πρέπει να αναφέρονται εντός 72 ετών. Σε περίπτωση μάλιστα που διαπιστωθεί ότι η Κλινική δεν έπραξε με το γράμμα του κανονισμού, μπορεί να αντιμετωπίσει βαρύ πρόστιμο ύψους 17 εκατ. στερλινών.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Κλινικής, Αλ Ράσελ, δήλωσε πως όλοι οι εργαζόμενοι είχαν «απόλυτη επίγνωση των καθηκόντων τους»

«Διαθέτουμε συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, κανονιστικά και πειθαρχικά μέτρα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: «Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελό της από το νοσοκομείο»

Κέιτ Μίντλετον: Νέα πειραγμένη φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ελισάβετ

Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter