«Καυτός» Λιβάι, σκόραρε δύο φορές στη νίκη της ΑΕΚ (3-0) στο φιλικό με τον Βόλο

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε «πάρτι» στο φιλικό της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0 με αντίπαλο τον Βόλο.

Το ματς είχε πολλές φάσεις, με την Ενωση να βγάζει εξαιρετικές συνεργασίες στο μεσοεπιθετικό «κομμάτι» του παιχνιδιού της. Το σκορ άνοιξε στο 16’. Ο Ζίνι προσπάθησε να πλασάρει, ο Κόστιτς απέκρουσε, αλλά ο Ανγκολέζος επιθετικός πήρε πάλι την κατοχή της μπάλας, έστρωσε στον Λιβάι κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 22’ ο Τσούμπερ άνοιξε την μπάλα στον Μοχαμάντι, αυτός την «έσπασε» μέσα στην περιοχή στον Λιβάι, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κόστιτς για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε όλη την ενδεκάδα και έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Ροδόλφο Πισάρο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61’. Ο Άμραμπατ πάσαρε στον Μαχαίρα εκτός περιοχής, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα (0-3).

«Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, υπάρχουν καλά πράγματα και άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος πρόσθεσε: «Το σημαντικό που βλέπω είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες. Αυτός θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε πράγματα στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί».

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς (61’ Παπαδόπουλος), Μύγας, Κρούζλιακ, Σιέλης (42’ Ασλανίδης), Κίτσος (66’ Λούνα), Ντέλετιτς (46’ Αλχο), Τσοκάνης (61’ Μπαριέντος), Γκλάβτσις (76’ Μεταξάς), Τρουιγέ (76΄Καραγιάννης), Μραζ (46’ Κόμπα), Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς (46’ Αθανασιάδης), Σιντιμπέ (46’ Ρότα), Βίντα (46’ Μήτογλου), Μουκουντί (46’ Γεμπόα), Μοχαμάντι (46’ Χατζισαφί), Ελίασον (46’ Αμραμπατ), Σιμάνσκι (46’ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (46’ Λαμαράνα), Ζίνι (46’ Πισάρο), Γκαρσία (Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (46’ Μαχαίρας).