Κατσαρίδες απειλούν τη δημόσια Υγεία στις φυλακές Κορυδαλλού – Η επιστολή των εξωτερικών φρουρών (Photos)

Καμπανάκι για τη δημόσια Υγεία στις φυλακές Κορυδαλλού χτυπούν με επιστολή τους προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη Διεύθυνση των φυλακών οι Πτυχιούχοι Εξωτερικοί Φρουροί.

Ειδικότερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πτυχιούχων Εξωτερικής Κράτησης Σωφρονιστικών Καταστημάτων καταγγέλλει «κινδύνους» για την «υγεία» των εξωτερικών φρουρών από τα «σμήνη κατσαρίδων στις υπερυψωμένες σκοπιές των φυλακών Κορυδαλλού».

Όπως επισημαίνουν σε επιστολή που δημοσιεύει το documentonews.gr οι φρουροί αντιμετωπίζουν όχι μόνο δυσκολία στο να εκτελέσουν το έργο τους, αλλά παράλληλα «κινδυνεύουν να κολλήσουν μολυσματικές ασθένειες».

Οι εξωτερικοί φρουροί υπογραμμίζουν ότι είναι αναγκαία η «απολύμανση στις υπερυψωμένες σκοπιές» ενώ επισημαίνουν ότι και στο παρελθόν είχαν ζητήσει να γίνει απολύμανση αλλά δεν έγινε.

Το documentonews.gr δημοσιεύει φωτογραφία ντοκουμέντο από τις υπερυψωμένες σκοπιές των φυλακών Κορυδαλλού όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τις κατσαρίδες και ότι είναι αναγκαία η απολύμανση για την προστασία της υγείας των φρουρών και κατ επέκταση και των κρατουμένων στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: Ούτε λέξη για τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο κύκλωμα εκβιαστών – Τι είπε για την υποψηφιότητα Δούκα (Video)

Ζακ Κωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό ο μεσίτης και ο κοσμηματοπώλης

Σάλος για τα δυο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρουλάκη που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών – Οι αποκαλύψεις του documentonews.gr

Εικόνες καταστροφής από τη φωτιά στις Αχαρνές – Καίει ακόμα σε αποθήκη με χαρτικά (Photos)

Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει να καλύπτει τον Πούλη και την «παρέα» του

Καιρός: Επικίνδυνο «κοκτέιλ» με καύσωνα και ισχυρούς ανέμους – Συναγερμός για πυρκαγιές (LIVE)

Σκάνδαλο Novartis: Η ελληνική δικαιοσύνη έχει ήδη απορρίψει αντίστοιχο αίτημα Σαμαρά να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Το μαρτύριο της σταγόνας στα νησιά του Αιγαίου – Λέρος και Σίφνος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης