Κατσανιώτης για ΠτΔ: «Νομίζω ότι ο κύκλος της κ. Σακελλαροπούλου πρέπει να κλείσει»

Κατσανιώτης για ΠτΔ: «Νομίζω ότι ο κύκλος της κ. Σακελλαροπούλου πρέπει να κλείσει»
EUROKINISSI

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης βρέθηκε στην χθεσινή κοινή εκδήλωση των Καραμανλή-Σαμαρά και όπως είπε «αυτό που συνέβη χθες ήταν μία προτροπή για αλλαγή κατεύθυνσης. Η πολιτική εμπεριέχει και δυναμικά πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός άκουσε τις επισημάνσεις μας».

Μάλιστα, ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά, είπε για τις χθεσινές ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών ότι «συμφωνώ σε μία σειρά από πράγματα, αλλά το θέμα δεν είναι πόσο συμφωνώ εγώ, αλλά το τι λένε οι πολίτες».

Πρόσωπο από την παράταξη για ΠτΔ

Σε ότι αφορά τη συζήτηση που έχει ανοίξει για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι «σίγουρα θα μπορούσαμε να βρούμε ανθρώπους που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της παράταξης. Δεν είναι απαραίτητο να είναι από την πολιτική. Αλλά έχει σημασία να έχει την ίδια αντίληψη για το έθνος και τον πολιτισμό. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι η κ. Σακελλαροπούλου έχει κάνει έναν κύκλο. Νομίζω αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις γίνονται μία μέρα μετά τις ομιλίες των Καραμανλή-Σαμαρά, όπου αποδομήθηκαν οι στρατηγικές επιλογές του πρωθυπουργού σε μία σειρά από ζητήματα, όπως η ταυτότητα (κέντρο-δεξιά), τα εθνικά ζητήματα και η αυτάρεσκη αλαζονεία.

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκας για τη δολοφονία στο Ψυχικό: «Εδώ και μήνες προειδοποιούμε τον Χρυσοχοΐδη»

«Αιχμές» Βορίδη μετά την απουσία του από το Πολεμικό Μουσείο: «Έχω διαβάσει προ τριετίας το βιβλίο του κ. Κοττάκη»

Guardian: «Ανορθόδοξο βήμα» η 6ημερη εργασία – Για «εργασιακή ζούγκλα» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter