«Καθάρισε» ο Σπόραρ για τον ΠΑΟ στη νίκη (2-1) επί του Παναιτωλικού

«Καθάρισε» ο Σπόραρ για τον ΠΑΟ στη νίκη (2-1) επί του Παναιτωλικού

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Αντρατζ Σπόραρ επικράτησε 2-1 του μαχητικού Παναιτωλικού στην Λεωφόρο και έφτασε τις 13 νίκες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση και ο αντίπαλος τους κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην εστία του. Οι Αγρινιώτες είχαν μία καλή στιγμή στο 11’ με το σουτ του Μαυρία να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φατίχ Τερίμ ενίσχυσε την επιθετική γραμμή της ομάδας του με την είσοδο των Σπόραρ, Αϊτόρ με τον Σλοβένο φορ να σκοράρει στο 51’ με κεφαλιά (1-0).

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Πέδρο Ζοάο στο 74’, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Λοντίγκιν.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσούρισιτς και στο 89’ ο Σπόραρ νίκησε για δεύτερη φορά τον Καπίνο (2-0).

Στις καθυστερήσεις ο Σενγκέλια με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Β. Φωτιάς (Πέλλας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσούρισιτς, Γεντβάι, Πέρες, Μλάντεν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (91’ Φικάι), Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι (46’ Σπόραρ), Τζούριτσις (91’ Γερεμέγεφ), Βιλένα (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (75’ Μπερνάρ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (78’ Μπελεβώνης), Λιάβας, Μπαλντασάρα (73’ Τσιγγάρας), Πέρες (63’ Φρ. Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (63’ Πέδρο Ζοάο), Καρέλης (62’ Χουάνπι), Σενγκέλια.

**Στον Βόλο ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Πολωνού Κάρολ Αντζιελέσκι επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας και «βλέπει» εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Για την ομάδα του Βόλου σκόραρε στο 97’ ο Μωραϊτης.

**Στις Σέρρες Πανσερραϊκός και Κηφισιά μοιράστηκαν από έναν βαθμό(1-1). Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 43’ με τον Μπιφουμά και στην συνέχεια έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το πολύτιμο «διπλό». Στο 85’ ο Μπετανκόρ ισοφάρισε και έδωσε στα «λιοντάρια» τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Κηφισιά παρέμεινε στη 13η θέση και ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην 9η.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter