Κατερίνα Στεφανίδη: Πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 4μ.80

Κατερίνα Στεφανίδη: Πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 4μ.80

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκει από αγώνα σε αγώνα τα βήματα της και χθες στον αγώνα της σειράς Continental Tour στο Λος Άντζελες ήταν εντυπωσιακή σημειώνοντας μια μεγάλη για την εποχή επίδοση, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τα 4μ.80 στο άλμα επί κοντώ.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεκίνησε τον αγώνα με έγκυρο άλμα στα 4μ.50, ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν και συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 4μ.60. Στη συνέχεια δοκίμασε στα 4μ.70, ύψος που πέρασε με την δεύτερη. Η Στεφανίδη, όπως και οι Κέιτ Ναζότ και Ολίβια Γκρούβερ, που ξεπέρασαν το ίδιο ύψος, επέλεξαν να αφήσουν τα 4μ.75 για να συνεχίσουν στα 4μ.80. Η Ελληνίδα ήταν η μόνη από τις τρεις, που κατάφερε να υπερβεί με την τρίτη προσπάθεια το παραπάνω ύψος και να αναδειχθεί νικήτρια στον αγώνα. Η Στεφανίδη στη συνέχεια ανέβηκε στα 4μ.83 προκειμένου να πετύχει την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, όμως, δεν τα κατάφερε.

Όπως και να έχει, το 4μ.80 είναι η δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, την οποία έχει πετύχει και η Σάντι Μόρις, ενώ στην κορυφή με 4μ.82 βρίσκεται η Αυστραλέζα Νίνα Κένεντι. Η τελευταία φορά που η Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ.80, ήταν τον Οκτώβριο του 2019 στο Παγκόσμιο της Ντόχα, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 4μ.85.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter